Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Znásilnenie a odporné intímnosti: Tajné detaily z Bartošovej drámy v Taliansku!

Josef Rychtář a Zděnek Macura nemajú problém hovoriť ani o intímnostiach týkajúcich sa života Ivety Bartošovej. Zobraziť galériu (4)
Josef Rychtář a Zděnek Macura nemajú problém hovoriť ani o intímnostiach týkajúcich sa života Ivety Bartošovej.

PRAHA - Viac než zvrhlé! Humbug okolo Ivety Bartošovej (47) stále neutícha. Deje sa skôr pravý opak. Veľký podiel na tom majú speváčkin partner Josef Rychtář (55) a jej dlhoročný obdivovateľ Zděnek Macura (39). Obaja spomínaní páni sa totiž očividne pretekajú v tom, ktorý z nich bude mať v médiách viac výstupov. Navyše sa zdá, že v tomto súboji sa neštítia ozaj ničoho. Blondínkini "hrdinovia" totiž najnovšie ťahajú na verejnosť až príliš dôverné intímnosti.

Josef Rychtář a Zděnek Macura si zjavne užívajú to, že sú v centre mediálnej pozornosti. Inak sa zrejme ich správanie vysvetliť nedá. V nedeľu sa dokonca objavili v televíznych novinách Novy, kde pred kamerami rozoberali Ivetin zdravotný stav, jej problémy s alkoholom a problematiku domáceho násilia.

Speváčkini muži si nekladú servítku pred ústa ani v iných rozhovoroch a priam si vychutnávajú to, keď môžu svojho rivala očierniť. Rychtář chce Ivetu najnovšie dotiahnuť na gynekologické vyšetrenie. Má totiž podozrenie, že ju Macura znásilnil. „Keď sa preukáže, že k pohlavnému styku došlo, tak bude posudzovaný ako znásilnenie. Iveta bola pod vplyvom alkoholu a návykových látok, v tom prípade to nebol dobrovoľný pohlavný styk,” povedal pre český denník Blesk Bartošovej partner. Blondínka vraj s vyšetrením súhlasila. „Vôbec nevie, čo sa v Taliansku dialo,” dodal.

Rychtářa k tomuto kroku naviedli viaceré Macurove tvrdenia. Ten totiž v rozhovoroch hovoril o príliš intímnych záležitostiach. „Iveta trpí zápchami. Povedala mi to hneď v prvý deň a museli sme jej kúpiť čapíky, ktoré som jej strkal do zadku,” zveril sa pre internetový portál sedmicka.tyden.cz speváčkin obdivovateľ. „Netušil som, že na tom môže byť až tak zle. Ona stále iba spala. Bol som dosť prekvapený, že jej to ale dobre myslelo. Presne mi povedala, čo potrebuje a ja som jej to kúpil. Potom som jej to aplikoval. O jej črevných problémoch by som vôbec nevedel, keby mi to sama neprezradila,” dodal príliš otvorene Macura.

Krátko po uverejnení svojich tvrdení sa začal speváčkin „únosca“ brániť. „Je mi ľúto, že to vôbec musím riešiť, ale občas sa spraví na mňa taký mediálny podvod a tie škody sú také, že mi nezostáva nič iné, len to riešiť. Tieto informácie som nikdy neposkytol k zverejneniu. Išlo len o dôverný rozhovor medzi mnou a redaktorom,” reagoval na sociálnej sieti Macura, ktorý skutočne nemá problém reagovať na akékoľvek otázky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu