Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mŕtvy kamarát slovenských celebrít: Dostal hrob, aký si zaslúžil!

Už ubehol rok po smrti podnikateľa Marcela Grečmala. Navždy odpočíva v ružinovskom cintoríne. Najbližší sa mu postarali o krásne miesto. Zobraziť galériu (9)
Už ubehol rok po smrti podnikateľa Marcela Grečmala. Navždy odpočíva v ružinovskom cintoríne. Najbližší sa mu postarali o krásne miesto. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Odpočíva naozaj veľkolepo! Už ubehol rok, čo zomrel biznismen a kamarát slovenských celebrít Marcel Grečmal (†37). Osudným sa mu stala dovolenka v Grécku, počas ktorej mu nečakane zlyhalo srdce. Pochovaný je na ružinovskom cintoríne. Keďže sa počas života rád obklopoval luxusom, rodina sa mu postarala o adekvátny hrob.

Zatiaľ čo si väčšina ľudí odchádza na dovolenku oddýchnuť a načerpať nové sily do života, podnikateľovi Marcelovi Grečmalovi sa stala osudnou. Ubehol už rok, čo si spolu s partiou kamarátov vyrazil na pobyt do Grécka, odkiaľ sa však už nevrátil. Biznismen mal už dlhšie problémy so srdcom a práve pri skoku do vody mu tento životne dôležitý sval zlyhal. Zomrel pri prevoze do nemocnice.

Pochovaný je v bratislavskom cintoríne v Ružinove, kde sa mu rodina postarala o naozaj krásne miesto posledného odpočinku. V prostredí ihličnatých stromov sa totiž týči jeho pompézny náhrobok z drahého kameňa, ktorému dominuje zlatým písmom vyryté podnikateľovo meno. Len malý kúsok od toho sa na ďalšom veľkom pláte na každého pozerá Grečmalova podobizeň. A presne tak, ako si ho všetci pamätajú – s úsmevom na tvári. Na spodnej časti náhrobného kameňa sa nachádza nápis: Ťažko je žiť ľahko. Čo presne bolo touto vetou myslené a aký konkrétny odkaz sa v nej skýrva, vedia zrejme iba jeho najbližší. Tí sa viditeľne o miesto posledného odpočinku dobre starajú – nikdy na ňom totiž nechýbajú živé kvety a zapálené sviečky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu