Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsexi dovolenková foto Dary Rolins: Plavky prekliato nízko!

Dara Rolins na dovolenke v Španielsku Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins na dovolenke v Španielsku

MARBELLA - Stále ako zamlada! Dara Rolins (40) sa vďaka svojmu povolaniu stále udržiava vo forme. Netají sa totiž tým, že na pódiu rada pobehuje v sexi oblečení. Vďaka tomu môže aj počas leta vystavovať skvelú figúru na obdiv. Najnovšie sa pochválila zábermi zo Španielska, na ktorých predvádza vyrysované brucho. Plavkové nohavičky jej pritom zakrývajú len to najnutnejšie a odhaľujú aj pruh neopálenej kože.

Má sa čím chváliť! Hoci po zime bola Dara Rolins trochu rozčarovaná z nabratých kíl, tukové vankúšiky sú už dávno minulosťou. Speváčka sa teraz môže pýšiť snáď ešte lepšou postavou než kedykoľvek predtým.

Dara pritom priznáva, že trápenie v posilňovni nie je pre ňu to pravé. No pre krásu sa musí trochu trpieť. „Chodím päťkrát do týždňa cvičiť. Je to o pravidelnosti a pevnej vôli. A myslím, že polročné cvičenie pilatess sa na mojej postave podpísalo tiež dosť výrazne,” povedala nám blondínka.

Pop diva aktuálne svojou sexi figúrou očaruje španielske letovisko Marbella. V plavkách odkrýva ploché bruško a má ich tak nízko, že odhaľujú aj neopálenú pokožku. Takto by pokojne mohla hrať aj atraktívnu Bond girl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu