Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto sú najkrajšie Dievčatá leta: Prihlás sa a vyhraj aj ty!

Aj tento rok organizujeme obľúbenú súťaž krásy. Ak sa aj ty chceš stať Dievčaťom leta, neváhaj a prihlás sa. Zobraziť galériu (6)
Aj tento rok organizujeme obľúbenú súťaž krásy. Ak sa aj ty chceš stať Dievčaťom leta, neváhaj a prihlás sa. (Zdroj: dievča leta)

BRATISLAVA – Nepremrhaj svoju šancu! Tak ako po minulé roky, aj tento sa koná obľúbená súťaž Dievča leta. Do vlaňajšieho ročníka sa prihlásilo až 1200 adeptiek na zisk titulu. Víťazka môže okrem ocenenia získať aj veľa hodnotných cien. Niektorým slečnám sa dokonca vďaka projektu otvorili dvere do šoubiznisu. Pozrite sa na dievčatá, ktoré uspeli v uplynulých ročníkoch.

Súťaž Dievča leta po uplynulé roky vyvolala doslova ošiaľ. Veď len do vlaňajšieho ročníka sa prihlásilo neuveriteľných 1200 súťažiacich, ktorých snom bolo stať sa tou najkrajšou. No pravidlá sú neúprosné – vyhrať môže iba jedna. Tento rok sa ňou môžeš stať práve ty. Stačí ak klikneš na stránku www.dievcaleta.sk a vyplníš formulár.

Okrem popularity a titulu Dievča leta víťazka získa osobný automobil Peugeot 208 v hodnote 8325,- €. A aby toho nebolo málo, všetky finalistky sa môžu tešiť na pobyt v štvorhviezdičkovom hoteli v Poprade pre 2 osoby na 2 noci v cene 330,- €.

No vďaka súťaži slečny nezískajú iba možnosť vyhrať hodnotné ceny, ale aj príležitosť presadiť sa. Podarilo sa to napríklad víťazke z roku 2010. Najväčším snom Lucie Lachkovičovej bolo nafotiť akty do pánskeho časopisu. Po tom, čo svoju túžbu prezradila na profile v súťaži Dievča leta, oslovil ju známy magazín s ponukou, ktorú brunetka prijala. Podobne zabodovala aj vlaňajšia strieborná finalistka Martina Štetiarová. Tá aj vďaka svojej účasti v projekte zaujala na kastingu do markizáckej reality šou Farma a stala sa pätnástou súťažiacou.

Naprázdno však neodídu ani hlasujúci. Zo všetkých, ktorí na sociálnej sieti Facebook zahlasovali za svoju favoritku, vyžrebujeme 1.8.2013 jedného, ktorý získa poukaz v hodnote 1500€ na zájazd. Rovnakú možnosť má aj ten, ktorý hlasoval prostredníctvom SMS alebo mobilnej aplikácie Google Play a Apple App. Ten však okrem toho, môže získať aj hlavnú cenu, ktorou je už spomínaný osobný automobil Peugeot 208.

Ak sa chceš tento rok stať Dievčaťom leta ty a získať tak množstvo krásnych cien, neváhaj a prihlás sa. Klikni na stránku www.dievcaleta.sk a vyplň formulár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu