Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Divácka vzbura kvôli Bruchalovi: V Búrlivom víne ťa nechceme!

Pavol Bruchala stvárňuje v seriáli Búrlivé víno lekára Drahoša Škorca. Zobraziť galériu (6)
Pavol Bruchala stvárňuje v seriáli Búrlivé víno lekára Drahoša Škorca.

BRATISLAVA - Toto ho nepoteší! Už dnes štartuje na obrazovkách Markízy druhá séria obľúbeného seriálu Búrlivé víno. Do príbehu z vinárskeho prostredia vstúpi viacero nových postáv, medzi nimi aj Pavel Bruchala (35). Dlhoročná tvár modro-žltej televízie to však nebude mať vôbec ľahké. Diváci sa totiž otvorene zhodujú v tom, že ho v úspešnom počine vôbec nechcú. Čo na to moderátor?

Sú znechutení! Markizácky seriál Búrlivé víno sa medzi televíznymi divákmi teší veľkej popularite. Nečudo, že rozhodnutie tvorcov vysielať ho aj počas letných prázdnin vyvolalo veľa pozitívnych ohlasov. Nie všetky kroky autorov však priaznivci príbehu z vinárskeho prostredia prijali s nadšením. Napríklad účasť Pavla Bruchalu. Tá vyvolala riadnu vlnu kritiky.   

Diváci dali svoj odpor najavo aj na fanúšikovských stránkach seriálu. „Prečo bude hrať v seriáli Bruchala? Nič proti jeho osobe, to by som si nedovolila, ale mne sa nepáčil ani v Druhom dychu a ak mám povedať pravdu, nikdy sa mi nepáčil ani ako moderátor. To ste už mohli dať hocikoho iného, len nie jeho. Fakt nie!” dala najavo svoj nesúhlas nespokojná diváčka, s ktorou súhlasili aj ďalší ľudia. „Zhovädil Druhý dych a teraz chce ešte aj Búrlivé víno? Ach pane Bože. To už za svet nemáme lepšieho herca ako bábkoherca?” znie ďalší z kritických komentárov.

Diváci tak dali jasne najavo, že s novou tvárou majú veľký problém. Nespokojnosť s účasťou Bruchalu v obľúbenom seriáli môže byť aj dôsledkom toho, že v Druhom dychu stvárňoval zákernú postavu. Moderátora sme preto oslovili s otázkou, či mu negatívne reakcie na jeho osobu neprekážajú. „Bolo by smiešne, keby si ma ľudia zosobňovali s postavou, ktorú stvárňujem. Ale už počas Druhého dychu sa mi stávalo, že ma niektorí zastavili a pýtali sa, prečo som taký sviniar a podobne,” povedal nám markizák, ktorý si z toho ale ťažkú hlavu nerobí. „Ja sa nad tým len pousmejem. Našťastie, ešte sa nestalo, aby chcel niekto vziať spravodlivosť do vlastných rúk a dať mi po hlave,“ dodal so smiechom Bruchala.

Náklonnosť ľudí si však rodák z Brezna určite nevyslúži ani v prípade Búrlivého vína. „Budem ubližovať všetkým naokolo a najmä svojmu kolegovi Martinovi Roznerovi,” poodhalil charakter svojej postavy. „Tým, že Juraj Loj, teda postava, ktorú stvárňuje, je človek, ktorého momentálne milujú všetky ženy a vlastne aj celé Slovensko, je mi jasné, že ja si príliš veľa sympatií nezískam. Ale možno sa nájde aj niekto taký, kto to bude vnímať inak. Každopádne, beriem to ako prácu a výzvu,“ uzavrel seriálový zákerák, ktorý bude mať svoju premiéru v Búrlivom víne už dnes večer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu