Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rytmus prestrelil: Strčím ho do Dary a potom... kastrácia!

Kým v prípade Dary Rolins sa pri slove bábätko prebúdzajú materinské city, u Rytmusa to tak celkom nie je. Zobraziť galériu (6)
Kým v prípade Dary Rolins sa pri slove bábätko prebúdzajú materinské city, u Rytmusa to tak celkom nie je.

BRATISLAVA - Nesklamal! Dara Rolins (40) a Patrik Rytmus Vrbovský (36) sa netaja tým, že túžia po spoločnom bábätku. Plány prominentného páriku na založenie rodiny sú síce rovnaké, no líši sa ich prezentácia na verejnosti. Kým blondínka reaguje na otázky týkajúce sa tejto témy s nežnosťou v hlase, raper nezostáva svojej kontroverznej povesti nič dlžný.

Dara Rolins otvorene priznáva, že sa v materských povinnostiach doslova našla. Spoločne s bývalým partnerom Matějom Homolom má dcérku Lauru, ktorá je pre speváčku tou najcennejšou osôbkou na svete. V súčasnosti sa blondínka  netají tým, že svojmu dievčatku by rada zaobstarala aj súrodenca.

Pop diva sa podľa vlastných slov cíti byť na ďalšieho potomka dokonale pripravená. „Veľmi by som o to stála. A myslím si, že Patrik ešte viac. Je pravdou, že sme tomu teraz dali voľný priebeh,” poznamenala v rozhovore pre portál prask.tv Rolins.

Rovnaké plány do budúcna má aj svojský raper. „Áno, chcem deti. Chcel by som ich mať s Darou,” reagoval na podobnú otázku Vrbovský. Vo svojich ďalších vyjadreniach však poriadne pritvrdil. „Od pondelka jej zmeriam teplotu, musí si ľahnúť o deviatej večer a potom to do nej zasuniem a dám to na facebook. Budúci týždeň sa dám vykastrovať,” dodal ironicky Patrik.

Akú-takú vážnosť v ňom potom vyvolali až otázky týkajúce sa Darinej päťročnej dcérky Laury. „Je moja kamarátka. Chcem s ňou mať dobrý vzťah, aby na mňa spomínala pozitívne, keď vyrastie,” poznamenal Rytmus, ktorý je vraj v súkromí úplne iný, než sa prezentuje na verejnosti. Tvrdí to najmä jeho partnerka. „On má rád deti, má rád ľudí, je milý. Je to fakt hrozne milý chlap,” nešetrila chválami Dara. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa táto prominentná rodinka rozrastie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu