Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Geissenová vyzerá ako tuleň: Pozrite na tú podobu!

Carmen Geiss sa dosť ponáša na tuleňa. Čo poviete?! Zobraziť galériu (7)
Carmen Geiss sa dosť ponáša na tuleňa. Čo poviete?!

BAHAMY - Minule ohurovala, teraz pobaví. Svojrázna boháčka Carmen Geiss (48) je očividne ženou mnohých tvárí. Kým v predchádzajúcej časti reality šou Geissenovci šokovala divákov Jojky svojou postavičkou v plavkách, dnes bude skôr na smiech. Dôvod? Jej dokonalá podoba s tuleňom.

Život zámožnej rodinky Geissenovcov je plný prepychu a zábavy. Blonďavý párik to dokazuje vo vlastnej reality šou, ktorá mapuje potulky ich famílie po rôznych kútoch sveta. Boháči si užívali aj čarokrásne Bahamy, kde zažili viacero úsmevných zážitkov.

Jeden taký vznikol aj pri stretnutí s morskými zvieratkami. Carmen si totiž zmyslela, že sa nechá zvečniť s tuleňom. „Pozri sa Robert, veď to je ako jazvečík. Nepostávaj tu ako soľný stĺp a odfoť nás,” perlila nadšená blondínka. Pri pohľade na jej podobnosť s vysmiatym cicavcom sa zdá, že vyrehotaná boháčka by do vodného sveta veľmi ľahko zapadla.

Tulenia samička Kessy má však s boháčkou pravdepodobné rovnakú aj slabosť na Roberta. V jednom okamihu mu totiž vlepila pusinku na líce, čo Carmen opäť veľmi pobavilo. „Je úžasná. Bude sa mi o nej snívať, zlatá moja,” vykrikovala pri odchode pani Geissová.

Neskôr jej však úsmev na tvári dokonale zamrzol. Jej manžel ju totiž opäť vytočil - tentoraz pri návšteve pirátskej reštaurácie, pred ktorou je umiestnený historický mučiaci nástroj. Keď ju Robert zasekol do stredovekých pút, spustila svoj tradičný krik a svoj hnev vôbec neskrývala. Divákov však tento pohľad určite pobaví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu