Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajné stretnutie Demitrovej a Mórovej: Môže za to Maštalír?!

Diana Mórová a Mária Demitrová si dali spoločný obed. Zobraziť galériu (7)
Diana Mórová a Mária Demitrová si dali spoločný obed.

BRATISLAVA – Ktovie, čo tie dve riešili! Meno Tomáša Maštalíra (35) je spájané s viacerými známymi dámami. Herec v minulosti tvoril pár napríklad s kolegyňou Dianou Mórovou (43), nedávno sa zas objavili informácie o tom, že má blízko k vdove po hokejistovi Pavlovi Demitrovi (†36) – Márii (36). Zaujímavé je, že obe spomínané dámy sme počas uplynulého týždňa prichytili na spoločnom obede, kde viedli čulú debatu. Žeby bol témou číslo jeden práve spomínaný umelec?!

Nezvyčajné stretnutie! Ženské rozhovory sú pomerne často plné rád a odporúčaní. Zástupkyne nežného pohlavia si totiž ochotne vymieňajú vlastné skúsenosti či postrehy na akúkoľvek tému. Jedno také kamarátske stretnutie nedávno absolvovali aj Mária Demitrová a Diana Mórová, o ktorých zrejme len málokto vedel, že sú priateľkami.

Obe sme pred pár dňami stretli na nábreží Dunaja. Vo dvojici si pochutnávali na obede v jednej z reštaurácií. Keďže sa toho o kamarátskom vzťahu  týchto dám spájaných s Maštalírom veľa nevie, položili sme Mórovej zopár otázok.

Diana nám tvrdila, že v ten deň na seba s Majkou natrafili celkom náhodne. „Poznáme sa, stretli sme sa a dali sme si obed. To je všetko, čo vám k tomu poviem,” reagovala vyhýbavo herečka. Okolnosti, za akých sa s vdovou po Pavlovi Demitrovi spoznali a ako dlho už sú kamarátky, nám prezradiť nechcela. „Načo by to bolo dobré?! ” ohradzovala sa protiotázkou umelkyňa.

Mórová bola na slovo skúpa aj vtedy, keď sme sa pýtali na tému ich debaty. Keďže sú obe mamičkami, dá sa len predpokladať, že sa rozprávali o deťoch, či tiež o tom, ako zvládajú život bez partnera. Pri tej príležitosti však zrejme neobišli ani Tomáša Maštalíra. Herečka s ním totiž v minulosti randila zhruba päť rokov, meno Márie Demitrovej sa zas s umelcom začalo spájať len nedávno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu