Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dara Rolins ukázala nahý zadoček aj prsia: Takto ospevuje ženskú krásu!

Dara Rolins si na sociálnej sieti zverejnila aj takéto zmyselné fotografie. Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins si na sociálnej sieti zverejnila aj takéto zmyselné fotografie.

BRATISLAVA – Kiež by mala také telo každá! Túto vetu si pri pohľade na dokonalú postavičku Dary Rolins (40) povedia zrejme viacerí muži. A možno aj ženy. Speváčka sa najnovšie na sociálnej sieti pochválila zmyselnými zábermi, ktoré bez pochýb vyrazia dych. K nim tiež pridala svoj recept na to, ako sa stať očarujúcou bohyňou.

Dara Rolins je na sociálnej sieti jednou z najaktívnejších osôb nášho šoubiznisu. Fanúšikov pravidelne zásobuje novinkami z pracovnej či súkromnej oblasti svojho života. Blondínka najnovšie zverejnila zábery, ktoré tvoria fotoseriál k jej albumu s názvom STEREO. Väčšina z nich dýcha erotikou - speváčka na nich pózuje prevažne odhalená.

Ako Dara svojim fanúšikom prezradila, po takýchto záberoch túžila už dlho. „Vždy som chcela nafotiť niečo sexy, ženské, niečo čo mi už navždy zostane zachované v archíve ako spomienka,“ povedala na margo zmyselných obrázkov pop diva. Pochválila pri tom aj ich autorku Petru Ficovú, s ktorou dlhodobo spolupracuje.

Rolins k fotografiám sršiacim erotikou pridala aj odkaz venovaný všetkým zástupkyniam nežného pohlavia. „Každá žena je krásna! Občas mám pocit, že sa nenosí byť na seba pyšná, mať sa rada. Je to ale to najlepšie, čo pre seba môžete urobiť. V prvom rade sa musíte mať rady vy samy, potom vás budú milovať aj ostatní. A nehovorím o nezmyselnej sebaláske. Obyčajná hrdosť na to, že sme ženy. Krásne ženy. My všetky,“ reagovala Dara, ktorá snáď týmto slovami dodala sebavedomie nejednej žene.

Dara Rolins si na sociálnej sieti zverejnila fotgrafiu svojho nahého zadočku.
Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins si na sociálnej sieti zverejnila fotgrafiu svojho nahého zadočku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu