Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známe Slovenky v Miss Intelektuál: Sexi telá im dorobili!

Adeptky na Miss Intelektuál podľa sitkomového časopisu V háji. Zľava na fotomontáži: Iveta Radičová, Zuzana Martináková a Magda Vášáryová. Zobraziť galériu (7)
Adeptky na Miss Intelektuál podľa sitkomového časopisu V háji. Zľava na fotomontáži: Iveta Radičová, Zuzana Martináková a Magda Vášáryová.

BRATISLAVA - Súťaží Miss zrejme nikdy nie je dosť! Tú svoju sa rozhodol zorganizovať aj imaginárny časopis V háji. Adeptkami majú byť intelektuálky ako napríklad vedkyne, lekárky či političky. Ako si však presadila mužská sitkomového časť osadenstva, nemôže chýbať ani promenáda v plavkách. Vďaka tomu vznikli vtipné fotomontáže s podobizňami známych dám, ktorým prirobili telá profesionálnych modeliek.

Toto tu ešte nebolo! Richard Stanke sa ako šéfredaktor časopisu V háji rozhodne spraviť veľkú akciu, ktorou ohúri všetkých konkurentov. „Usporiadame Miss Intelektuál 2013. Na pódiu budú všetky tie vedkyne, lekárky, političky - samozrejme v plavkách,” rysuje si plány.

Snaha jeho podriadenej v podaní redaktorky Evy, ktorú stvárňuje Michaela Čobejová, o presadenie disciplín, ako napríklad vysvetľovanie teórie relativity, je však márna. Chlapi si jednoducho odsúhlasia svoje. K sexi postavičkám ale známym Slovenkám pomôžu v grafickom programe. Viac sa dozviete v najnovšej časti sitkomu V háji.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu