Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Detská tvár a hrozne dobré vlasy sú fuč: Kráska z Fontány pre Zuzanu zostarla!

Evu Vejmělkovú spoznali ľudia ako krásnu gymnazistku vo filme Fontána pre Zuzanu (vľavo). S pribúdajúcimi rokmi sa herečka takto zmenila. Zobraziť galériu (10)
Evu Vejmělkovú spoznali ľudia ako krásnu gymnazistku vo filme Fontána pre Zuzanu (vľavo). S pribúdajúcimi rokmi sa herečka takto zmenila.

PRAHA – Staršia o desiatky rokov! Eva Vejmělková (44) sa zviditeľnila najmä účinkovaním v muzikálovej trilógii Fontána pre Zuzanu. Po nakrútení poslednej časti sa stiahla do ústrania a venovala sa iba rodine. V súčasnosti sa však blondínka po zhruba trinásťročnej prestávke vrátila pred televízne kamery. Ako vidno, s pribúdajúcim vekom sa pochopiteľne zmenil aj jej zovňajšok. Bezchybná tvárička a štíhle telo krásnej Zuzy sú už len minulosťou.

Herečku Evu Vejmělkovu možno pokojne označiť za československý ideál ženskej krásy 80. rokov. V tom čase na ňu spieval ódy aj Vašo Patejdl. Je to práve podobizeň nežnej blondínky, čo si väčšina ľudí pri tónoch piesne s názvom Ak nie si moja vybaví. Od nakrúcania muzikálu Fontána pre Zuzanu však ubehlo už takmer 30 rokov, čo potvrdzuje aj pohľad na hlavnú predstaviteľku romantického filmu. Evinu tvár totiž zdobia vrásky a jej postava je poznačená dvoma pôrodmi.

Vejmělkovej zmenený vzhľad je viditeľný tiež preto, že sa herečka po dlhšej odmlke vrátila na filmové plátno. Urobila tak pri príležitosti nakrúcania filmu s názvom Sami, ktorý má slúžiť najmä ako učebná pomôcka. Blondínka stvárňuje v snímke mamu dievčaťa umierajúceho na anorexiu. „Bolo veľmi náročné sa cez to preniesť,“ priznala Vejmělková, ktorá je v reálnom živote dvojnásobnou mamičkou. Spoločne s manželom a zároveň režisérom Dušanom Rapošom majú dcérku Taru a Ritu.

VIDEO: Zaspomínajte si na šestnásťročnú Evu Vejmělkovú v muzikáli Fontána pre Zuzanu.

VIDEO: Trailer k filmu Sami, v ktorom účinkuje aj Eva Vejmělková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu