Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Víťaz markizáckej Farmy Mário zdrhol do Španielska: Živí sa tam svojím telom!

Mário Drobný sa v súčasnosti nachádza na španielskej Ibize, kde si svojím dokonalým telom zarába na diskotéke. Zobraziť galériu (5)
Mário Drobný sa v súčasnosti nachádza na španielskej Ibize, kde si svojím dokonalým telom zarába na diskotéke. (Zdroj: Topky.sk)

TRNAVA – Počas účinkovania v reality šou Farma na seba pútal Mário Drobný (21) veľa pozornosti. Do jeho dokonalej postavy sa totiž zamilovala nejedna fanúšička. Po finále markizáckeho projektu sa však po Trnavčanovi akoby zem zľahla. Nám sa podarilo zistiť, že sa momentálne nachádza v Španielsku, kde si zarába svojím nahým telom.

V čase, keď Trnavčan Mário Drobný vyhral markizácku reality šou Farma, boli jeho plány do budúcnosti naozaj smelé. Svet šoubiznisu sa mu totiž zapáčil natoľko, že v ňom chcel zotrvať aj naďalej. Netajil sa tým, že by sa rád živil ako moderátor alebo herec. Ponuky od televízií však neprichádzali. Mário preto usúdil, že by bolo lepšie skúsiť šťastie za hranicami našej krajiny. 

Topkám sa podarilo zistiť, že farmár sa rozhodol splniť svoje sny v Španielsku. Ako nám aj sám potvrdil, už dlhšie sa zdržuje na ostrove Ibiza. „Momentálne chodím na kastingy do rôznych najznámejších diskoték sveta. Navštívil som aj modelingové agentúry. Pracovať budem na diskotéke, kde každý týždeň hrajú dídžeji, ako je David Guetta, will.i.am či Tiesto,“ pochválil sa Trnavčan.

Herkulesova pracovná náplň by mala byť naozaj zaujímavá. „Mojou úlohou bude vytvárať podniku imidž. To znamená, že budem niečo ako ich tvárou. Budem sa fotiť s ľuďmi,“ upresnil nám Drobný. Špeciálny odev by ste však pri tejto profesii čakali márne. „Pravdepodobne budem mať oblečené len svoje telo,“ prezradil víťaz reality šou Farma, ktorý rád vystavuje svoje svaly na obdiv, o čom nás presvedčil aj nedávno.

Mladíkovi sa v Španielsku veľmi páči. A hoci sa tam neplánuje usadiť natrvalo, domov ho nič neťahá. „Zostanem tu dovtedy, kým nepríde nejaká pracovná ponuka zo Slovenska. Zatiaľ si zdokonaľujem anglický jazyk a učím sa španielčinu,“ povedal Drobný, ktorý nemá dôvod na návrat ani kvôli láske. S priateľkou Dankou, ktorú sme vám na topkách predstavili, sa totiž pred časom rozišiel. „Už netvoríme pár. Bolo to na ňu priveľa, keď ju označili za zlatokopku, a pritom ona je naozaj super žena. Ostali sme kamarátmi,“ otvorene priznal farmár koniec svojho vzťahu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu