Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas v Pošte pre teba: Toto sa za deväť rokov nikdy nestalo!

Katarína Brychtová sa dostala do ošemetnej situácie a rýchlo vymýšľala, ako ju vyriešiť. Zobraziť galériu (14)
Katarína Brychtová sa dostala do ošemetnej situácie a rýchlo vymýšľala, ako ju vyriešiť.

BRATISLAVA - Poriadne sa zapotili! Pošta pre teba je obľúbenou reláciou, ktorá spája stratených členov rodiny či dávnych priateľov. Počas uplynulého víkendu však videli diváci to, čo sa doteraz ešte nikdy nestalo. Poštár Ludwig Bagin (35) totiž priviedol do štúdia namiesto očakávaného hosťa jeho menovca. Moderátorke Kataríne Brychtovej (45) tak pripravil riadne horúce chvíle.

Deväť rokov radosti! Už naozaj dlhý čas prináša divákom verejnoprávna televízia emotívnu reláciu Pošta pre teba. Mnohí ľudia vďaka nej našli svojich stratených príbuzných či priateľov. V poslednom vydaní sa však dvaja spolužiaci z učilišťa stretli v štúdiu s úplne neznámym človekom.

Poštár Ludwig Bagin totiž podľa zadaných údajov síce našiel v Leviciach Mariána Vágnera narodeného v roku 1949, no nebol to ten, ktorého spolužiaci očakávali. Zhodou okolností totiž v spomínanom meste žil jeho menovec, ktorý prišiel na svet v tom istom roku. K odhaleniu tohto omylu došlo až v štúdiu. A to v momente, keď kamaráti Rudolf a František uvideli v dokrútkach neznámeho muža. „Nie, to nie je on. To je zhoda mien, to je náhoda,” tvrdili svorne a neveriaco krútili hlavami.

Moderátorka sa snažila spočiatku brať túto situáciu s optimizmom. Nespoznanie nájdeného človeka pripisovala 43 rokom, ktoré sa spolužiaci nevideli. Pri následnom rozhovore s Mariánom však pochopila, že naozaj ide o omyl. Hoci ona si to uvedomila, pozvaný pán Vágner jej narážkam stále nerozumel a bol z nich zmätený. Pravdu zistil až po tom, čo uvidel na druhej strane steny neznámych ľudí. Pri následnom výsluchu sa naozaj potvrdilo, že páni čakali Mariána Vágnera o dva mesiace staršieho. Táto zhoda mien a roku narodenia poriadne zamotala štábu hlavu.

„Nebolo mi všetko jedno. Musela som sa sústrediť a rozmýšľať, čo s tým mám robiť,” povedala nám Brychtová. Ako tiež prezradila, poriadne sa zapotila a mozgové závity jej pracovali na plný výkon. Dokonca uvažovala aj nad možnosťou, že výrobu tohto príbehu zastaví. „Videla som, že tí dvaja sú milí, príjemne naladení, tak som to nakoniec nechala bežať a čakala som, čo sa stane,” komentovala nie celkom vydarené nakrúcanie.

Všetko ale dopadlo dobre. Diváci sa pobavili a účastníkov odmenili potleskom. Rudolf, František a Marián sa totiž dohodli, že keď už sa takto stretli, tak sa rovno skamarátia. „Ľudia na to reagovali tak, že si myslím, že sme to dobre vyriešili,” uzavrela tému malého trapasu Katka.

VIDEO: Úsmevný omyl v Pošte pre teba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu