Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Herečke Vačkovej z Paneláku skrachoval vzťah: Osudový muž ju vymenil za mladšiu!

Zuzana Vačková a Miroslav Ondruš sa po roku rozišli. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Vačková a Miroslav Ondruš sa po roku rozišli.

BRATISLAVA - Nečakaný rozchod! Zdá sa, že herečka Zuzana Vačková (44) má v láske smolu. Podľa informácií týždenníka Šarm jej pred pár dňami skrachoval zhruba ročný vzťah s podnikateľom Miroslavom Ondrušom. Rozchod musí byť pre panelákovú Alicku naozaj bolestivý - o expartnerovi sa totiž vyjadrovala ako o mužovi svojho života. Osudový chlap však za umelkyňou dlho nesmútil. V súčasnosti mu už vraj zohrieva posteľ mladšia milenka. Čo na to známa blondínka?

Vymenil ju! Zuzana Vačková a podnikateľ Miroslav Ondruš tvorili pomerne sympatický pár. V spoločnosti zväčša rozdávali úsmevy na všetky strany a herečka vedľa svojho partnera priam kvitla. Vzťahová idylka je však zhruba po dvanástich mesiacoch minulosťou. Dvojica sa totiž iba nedávno rozišla.

Túto informáciu nám potvrdila aj samotná herečka. „Ukončili sme to po Veľkej noci. Prestali sme si rozumieť,“ povedala topkám Zuzana. V okolí dvojice sa povráva, že za skrachovaným vzťahom treba hľadať mladú blondínku, ktorú si vraj dvakrát rozvedený podnikateľ narazil poza chrbát Alicky z Paneláku. „Viem, že má v súčasnej dobe nejakú novú priateľku. Ja nie som ten typ, ktorý by išiel zo vzťahu do vzťahu, či z postele do postele, ale sú teda aj typy ľudí, ktoré to tak robia,“ dodala. V súvislosti s rozchodom sme oslovili aj herečkinho expartnera. Na naše otázky ale nereagoval.

Zuzana Vačková zjavne nemá šťastie na správneho chlapa. Ešte počas vysokej školy sa vydala za Rastislava Rogela, s ktorým má syna Jakuba. Ich manželstvo však stroskotalo, keď sa herečkin muž začal hlásiť k neonacistom a extrémistickým skupinám. Zhruba desať rokov trval ďalší blondínkin vzťah, z ktorého má dcérku Marušku. No ani ten nevyšiel. Na lepšie časy svitlo blondínke pred necelým rokom, kedy sa jej do cesty priplietol Miroslav Ondruš. Spočiatku to síce vyzeralo tak, že umelkyňa konečne nájde šťastie po jeho boku, no opak sa stal pravdou. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu