Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zrkadielko, zrkadielko, kto je táto blondínka? Preboha, Heringhová!

Andrea Heringhová nosila dlhé roky tmavé vlasy (vľavo). Dnes je z nej už takmer blondínka. Ktovie, na čo myslí, keď sa sama vidí v zrkadle s novým imidžom... Zobraziť galériu (20)
Andrea Heringhová nosila dlhé roky tmavé vlasy (vľavo). Dnes je z nej už takmer blondínka. Ktovie, na čo myslí, keď sa sama vidí v zrkadle s novým imidžom...

PEZINOK - Zmenená! Andreu Heringhovú (32) spoznala široká verejnosť ako jednu z mnohých partneriek Borisa Kollára (47). V čase, keď sa s boháčom zaplietla, bola povestná bujnými vnadami, neprirodzene plnými perami a tmavými vlasmi. S pribúdajúcimi rokmi však trojnásobná mamička jednu z týchto charakteristík zmenila. V súčasnosti je z nej už blondínka a človek má pri pohľade na ňu pocit, že vyzerá ako úplne iná žena. Zmena celkovej vizáže jej prospela. Ani ona sama sa na seba nevedela vynadívať počas nedávnej návštevy kliniky krásy. Obkukávala sa vo veľkom zrkadle.

Chce sa páčiť! Byť jednou zo žien záletníka Borisa Kollára nie je vôbec jednoduché. Svoje o tom vie aj Andrea Heringhová, ktorá má s podnikateľom dcérku Saru Zoe a synčeka Boriska. Keďže sa bývalá playmate o seba dôkladne stará, pravidelne sa kvôli dokonalému vzhľadu zveruje do rúk odborníkov.

Trojnásobnú mamičku sme pred pár dňami stretli na klinike krásy v Pezinku. „Podstúpila som ošetrenie LPG, teda formovanie postavy a červené svetlo na tvár, aby moja pleť nepôsobila unavene. Vzhľadom na to, že mám už tri deti a som pár mesiacov po pôrode, si myslím, že mojej pokožke takéto ošetrenie prospeje. Pani doktorke som sa zverila preto, lebo jej dôverujem,” povedala nám k tomu Heringhová.

Ukážková figúra ale nie je to jediné, čím sa môže Andrea pochváliť. Za povšimnutie stojí aj jej účes. Z niekdajšej tmavovlásky je totiž takmer stopercentná blondínka. S farbou vlasov som veľmi spokojná. Moje okolie na to reaguje pozitívne, dodala na adresu nového imidžu bývalá playmate. Aké vlasy sa na Andrei najviac pozdávajú vám? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Andrea Heringhová sa počas zákroku obzerala vo veľkom zrkadle.
Zobraziť galériu (20)
Andrea Heringhová sa počas zákroku obzerala vo veľkom zrkadle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu