Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vyzlečená Turjanová: Sexi herečka ukázala telo Maštalírovmu dvojníkovi!

Kristína Turjanová pred kamerami predviedla svoje telo. Zobraziť galériu (15)
Kristína Turjanová pred kamerami predviedla svoje telo.

BRATISLAVA - Poteší fanúšikov! Kristína Turjanová (33) prijala účinkovanie v poslednej časti druhej série seriálu Dr. Dokonalý. Tam si zahrala postavu vydatej ženy, ktorá ale svojho manžela podvádza. V tejto súvislosti došlo aj k scénam, v ktorých sa herečka ukázala len v bielizni. Zaujímavé je, že úlohu jej milenca stvárnil Ján Jackuliak (34) označovaný za dvojníka Tomáša Maštalíra (35). Práve s ním tmavovlásku spájalo aj niečo viac než len práca.

Druhá séria jojkárskeho projektu Dr. Dokonalý sa zavŕši práve dnes večer. Úlohu v poslednej časti prijala Kristína Turjanová, ktorá je už nejakú dobu spájaná s Tomášom Maštalírom. Práve on stvárňuje v seriáli hlavnú postavu.

Tmavovláska však pred kamerami paradoxne nezvádzala jeho, ale kolegu Jána Jackuliaka, ktorý sa na Maštalíra výrazne ponáša. V rámci ich hraného mileneckého vzťahu došlo aj k scénam, kedy sa musela herečka vyzliecť. Síce len do bielizne, ale aj tak s tým mala menší problém. „Hrá sa to ťažko, je to nepríjemné, keď sa pozerá celý štáb,” prezradila nám Kristína.

Navyše, s Jackuliakom sa doteraz ani príliš nepoznali a zrazu sa museli pred sebou premávať polonahí. „Musela som to zvládnuť. Vedela som, do čoho idem, keď som dostala scenár. K našej práci to patrí, keďže stvárňujeme reálny život a je to prirodzené, že ľudia občas chodia doma v bielizni,” povedala Turjanová. Mužských divákov tak dnes určite poteší pohľad na jej tvary v scénach, kedy bolo zakryté len to najintímnejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu