Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Markíza hľadá nové tváre: Tieto prominentné deti chcú byť hviezdy!

Hviezdami Markízy sa chcú stať aj Filip Kreutz (vľavo) a Timur Kramár či Linda Černá. Zobraziť galériu (12)
Hviezdami Markízy sa chcú stať aj Filip Kreutz (vľavo) a Timur Kramár či Linda Černá.

BRATISLAVA - Veľký záujem! Televízia Markíza najnovšie vyhlásila pátranie po šikovných deťoch, ktoré by mohla obsadzovať do svojich projektov. Na kastingoch sa našli aj prominentní potomkovia. Pred kamerami by radi stáli napríklad synovia hercov Maroša Kramára (53) a Gabiky Kreutz Škrabákovej (41), ale aj dcéra bývalej markizáčky Evy Černej (49).

Budú známi ako ich rodičia?! Chodbami Markízy sa v uplynulých dňoch premlelo množstvo detí. V Záhorskej Bystrici totiž vyhlásili kasting na najmenších hercov, ktorých budú obsadzovať do svojich projektov. V záplave šikovných uchádzačov sa našli aj mená, ktoré už diváci dobre poznajú.

Hneď v prvý deň sa porote predstavil Filip Kreutz, ktorého mamou je herečka Gabika Kreutz Škrabáková. „On sám tam chcel ísť. My sme už spolu hrali v Ordinácii v ružovej záhrade a páčilo sa mu to,” povedala nám o synovej účasti tmavovláska.

Šikovný Filip bol motivovaný nielen vlastnými ambíciami, ale aj svojimi kamarátmi. Jeho kolegovia z detskej tanečnej skupiny Jumbo Chicks totiž hrajú v projektoch Búrlivé víno a Horúca krv. „Má záujem aj o dabing. Keď pozerá Sám doma, vždy sa pýta, prečo to on nedaboval,” prezradila nám so smiechom herečka. Tá svoje dieťa podporuje hlavne preto, že o umelecké aktivity prejavuje záujem z vlastnej vôle. „Ako skúsenosť to nie je zlé a uvidíme, čo si nakoniec vyberie v živote ako povolanie,” dodala.

Vo štvrtok zas svoje šťastie skúšala Linda Černá. Jej mama Eva dlhé roky pôsobila práve v Markíze. Diváci si ju môžu pamätať z relácie Lampáreň. A azda s tým najznámejším menom predstúpil pred kamery Timur Kramár. Ten nie je synom nikoho iného než známeho hereckého lamača ženských sŕdc Maroša Kramára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu