Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizáci oslavujú: Prvý potomok je už na svete!

Andrea a Štefan Šprochovci majú dôvod na oslavu. Včera v noci stali rodičmi malej Emmy. Zobraziť galériu (5)
Andrea a Štefan Šprochovci majú dôvod na oslavu. Včera v noci stali rodičmi malej Emmy.

BRATISLAVA - Sú traja! Manželia Andrea (32) a Štefan (33) Šprochovci, ktorí sú dlhé roky súčasťou Markízy, majú veľký dôvod na oslavu. Včera v noci totiž prišlo na svet ich prvé dieťatko. Do rodiny im pribudla dcérka, ktorej dali meno Emma. Novopečeným rodičom srdečne blahoželáme!

Obrovská radosť! Markizácka redaktorka Andrea Šprochová momentálne zažíva to najkrajšie obdobie v živote ženy. Včera v noci totiž v petržalskej pôrodnici priviedla na svet svoju dcérku, ktorá dostala meno Emma.

Termín pôrodu bol pôvodne naplánovaný až na budúci týždeň. Červenovláska o tom informovala svojich priateľov na sociálnej sieti. „Môže byť bruško ešte väčšie? Som zvedavá, kedy sa maličká naozaj rozhodne prísť. Ďakujem za všetky podporné správy a telefonáty,“ napísala na svojom profile v utorok na sociálnej sieti Šprochová.

Profil jej manžela Štefana ale už dnes ráno zaplavili gratulácie k šťastnej udalosti. Informáciu nám šťastný otecko potvrdil. „Dcérka sa narodila 4. 4. okolo desiatej hodiny v noci. Má 2400 gramov a 49 centimetrov. Som najšťastnejší otec na zemeguli a pôrod považujem za absolútny zázrak. Uvedomil som si to v tej chvíli, keď som si maličkú chytil do rúk. Bola ľahučká, voňavá, teplučká a veľmi krásna. Keď som počul jej prvé zaplakanie, mal som slzy v očiach," povedal nám Šprocha.   

Ako nám markizák prezradil, dcérka aj manželka sú v poriadku. Hoci to spočiatku vyzeralo na spontánny pôrod, kvôli istým komplikáciami sa lekári rozhodli priviesť bábätko na svet cisárskym rezom. „Andrejka bola veľmi statočná. Nepočul som z jej úst ani jediný vzdych, všetku bolesť predýchala v tichosti," pochválil svoju polovičku novopečený otecko, ktorý bol pri príchode dcérky na svet tiež prítomný. „Odporúčam každému otcovi, aby išiel k pôrodu a mohol byť svojej partnerke oporou," dodal. Nezabudol tiež pochváliť personál petržalskej pôrodnice. „Lekári k nám pristupovali fantasticky a veľmi nám pomohli. Nerobia svoju prácu len technicky, ale komunikujú s vami a snažia sa tiež o to, aby bola zabezpečená príjemná atmosféra," uzavrel tému markizácky redaktor.

Manželia Šprochovci sa stali rodičmi dcérky Emmy.
Zobraziť galériu (5)
Manželia Šprochovci sa stali rodičmi dcérky Emmy.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu