Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kollárova milenka zbalila mladšieho: Boris, za tohto žrebca ťa vymenila!

Boris Kollár si musí nechať zájsť chuť - jeho milenka Barbara Bátorová si našla priateľa. Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár si musí nechať zájsť chuť - jeho milenka Barbara Bátorová si našla priateľa.

BRATISLAVA - Nadobro s ním skoncovala?! Boris Kollár (47) sa momentálne zdržiava v Amerike a podľa našich informácií sa v jeho luxusnej vile strieda jedna žena za druhou. Mladá Barbara Bátorová (22) však tentoraz už medzi nimi nie je. Ako sme totiž zistili, tmavovláska má po svojom boku iného muža - a mladšieho od bratislavského podnikateľa. Tentoraz zakotvila v náručí fešáka, ktorý je jej vekovo bližší.

V háreme má o jednu menej! Boris Kollár v lete 2011 šokoval verejnosť, keď sa na český filmový festival vybral s 20-ročnou Barbarou Bátorovou. Boháč už po mesiaci topkám tvrdil, že s plasticky vylepšenou slečnou sa viac nestretáva. V jeho spoločnosti sa však potajomky objavovala ďalej.

Tomu je ale najnovšie koniec. Bratislavský podnikateľ sa v tejto dobe zdržiava v USA, kde si v jeho vile vraj ženy doslova podávajú kľučky. A hoci tam ešte minulý rok trávila čas aj Barbara, dnes ju už Kollár nezaujíma. Podľa našich informácií má totiž nový objav.

Ako sa nám podarilo zistiť, vnadná tmavovláska sa už nejakú dobu stretáva s istým Jozefom z Bratislavy. Tentoraz ide o muža jej veku primeranejšieho, mladík má totiž 25 rokov. A ako bývalý futbalista sa môže pochváliť telom, ktoré je zrejme o čosi príťažlivejšie než figúra zaslúžilého tatka Kollára.

Topky.sk k tejto téme oslovili aj samotnú Bátorovú. „Prepáčte, ale nechcem sa k svojmu súkromiu vyjadrovať. Ďakujem za pochopenie,” povedala nám Borisova exmilenka. Ako dlho je zamilovaná, sme sa teda nedozvedeli. Fotografiami so svojou novou láskou sa však chváli na sociálnej sieti, kde pri jednom zo záberov svieti takzvaný smajlík vyjadrujúci bozk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu