Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Paveleková v šoku z Hryca: Tvrdé urážky a hriechy z minulosti... bude VOJNA!

Magda Paveleková a Andy Hryc sa dostali do konfliktu kvôli hercovej knihe. Zobraziť galériu (8)
Magda Paveleková a Andy Hryc sa dostali do konfliktu kvôli hercovej knihe.

BRATISLAVA - Mediálna vojna! Andy Hryc (62) nedávno vydal dosť kontroverznú knihu o svojom živote. A servítku si v nej pred ústa rozhodne nedáva. Bez okolkov kritizuje množstvo známych mien z politiky, podnikateľskej sféry a tiež zo šoubiznisu. Jednou z dotknutých je aj Magda Paveleková (81), ktorá mu vraj ako členka komunistickej organizácie robila zle. Herečka je z publikovaných informácií v šoku. Dokonca už vyhľadala právničku.

Knihu Andyho Hryca si môžete objednať TU!

Bola to komunistka! Napísal vo svojej knihe s názvom Inventúra Andy Hryc o kolegyni Magde Pavelekovej. Herečku spomenul v rámci kapitoly o pomeroch na Novej scéne, kde obaja dlho pôsobili. Ako upozornil časopis Rytmus života, nepáčila sa mu najmä situácia z roku 1982, kedy komička získala ocenenie Zaslúžilá umelkyňa. „Divadlo navrhlo Labudu a Kňažka, ale dostala to ona, lebo jej muž vtedy odchádzal z kontrarozviedky do dôchodku a mal také želanie,” povedal nám herec.

Podľa neho aj samotná Majda pôsobila v komunistickej organizácii na Novej Scéne. „A kto je ten Hryc? Nejaký neúspešný herec, keď má potrebu po 32 rokoch očierňovať tých, ktorí s ním sedeli v šatni a pomáhali mu. Sú to bludy. Ja som bola len v umeleckom poradnom zbore,” ohradila sa otrasená Paveleková. Jej šok sa však Hryca nijako nedotkol. „Môže byť otrasená, koľko chce. Ja som bol otrasený, keď bola komunistická funkcionárka a robila mi zle,” pritvrdil rétoriku.

Herec je známy svojím odporom k bývalému režimu, preto aj napísal spomienkovú knihu, aby zmapoval históriu svojej rodiny a utrpenie, ktoré jeho otcovi spôsobili komunisti. „Môj prvotný zámer vôbec nebol písať o Pavelekovej, ona mi je v tomto smere ukradnutá. A celá tá záležitosť je už za nami. Ale naozaj mám radšej ľudí, ktorí boli komunisti vtedy a sú aj teraz, že nezmenili postoj,” vysvetlil topkám herec.

Obľúbená komička nám priznala, že ona sama Andyho počin nečítala. „Kamarátka mi povedala, že takéto špinavosti napísal. Ja som chorá a nebudem sa tým viac zaoberať,” povedala. Prezradila však, že celú záležitosť najprv prekonzultovala s právničkou. „Advokátka mi povedala, že to je tvrdenie proti tvrdeniu. A budem sa ja doťahovať s nejakým Hrycom?!” uzavrela citlivú tému.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu