Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šóošovej trapas v priamom prenose: Leni, toto ti nevyšlo!

Lenka Šóošová v piatok vo vysielaní pobavila nielen výzorom, ale aj nezmyselným výrokom. Zobraziť galériu (8)
Lenka Šóošová v piatok vo vysielaní pobavila nielen výzorom, ale aj nezmyselným výrokom.

BRATISLAVA - Logiku nechala doma! Lenka Šóošová (36) patrí k ženám, ktorým po boku stojí mladší muž. Ako moderátorka povedala v piatkovom Teleráne, takéto vzťahy má naozaj veľa žien. Podľa nej je však naozaj zriedkavé, aby si chlap našiel staršiu partnerku. Tento logický nezmysel pobavil mnoho divákov. A podľa našich informácií aj tmavovláskiných kolegov.

Aj ostrieľaná matadorka pochybí! Lenka Šóošová je s moderovaním markizáckeho Telerána spojená už poriadne dlho. Živé vysielanie by jej teda nemalo robiť problém, no občas sa chybička predsa len nájde. 

Pozorným divákom totiž v piatok neunikla zaujímavá veta, ktorú predniesla tmavovláska pri debate s Martinom Chodúrom. Témou bola v tej chvíli jeho priateľka Ivona, ktorá má o 16 rokov viac než on. „Mnohé ženy majú mladšieho partnera - aj ja som taká - ale je také ojedinelé, keď muž má staršiu partnerku,” vyhlásila Lenka. 

Stačí len chvíľka a každý si uvedomí nelogickosť tohto vyjadrenia. Keď majú totiž mnohé ženy mladšieho chlapa, je jasné, že rovnako veľa mužov predsa chodí so svojimi staršími partnerkami. Šóošovej formulácia začala hneď kolovať po internete a podľa našich informácií sa na nej pobavili aj markizáci. 

Samotná Lenka berie ale situáciu s nadhľadom. „V situácii, keď vám režisér a dramaturg rozprávajú pokyny do uška, sa pri rozhovore takéto perličky pritrafia. Je to predsa živé vysielanie,” povedala nám Šóošová, ktorá nevníma svoj menší trapas tragicky. „Aspoň budeme mať čo dať do silvestrovského Telerána,” dodala na záver veselo. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu