Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajná oslava Slezáčkových narodenín: Na tvári mu vidno trápenie!

Juraj Slezáček sa v spoločnosti priateľov občas usmial. Na jeho bledej tvári ale bolo vidno, že sa trápi. Zobraziť galériu (8)
Juraj Slezáček sa v spoločnosti priateľov občas usmial. Na jeho bledej tvári ale bolo vidno, že sa trápi.

BRATISLAVA – Bledý a vyčerpaný! Ako sme vás na topkách nedávno informovali, Juraja Slezáčka (70) už dlhšie sužuje podlomené zdravie. Začiatkom roka sa u neho objavili problémy s cievami, kvôli ktorým si seriálový Emilko poležal v nemocnici dlhšie, než sa pôvodne predpokladalo. Presne v tom čase mal obľúbený umelec jubilejné narodeniny, no na oslavu musel zabudnúť. S priateľmi si štrngol až po takmer 3 mesiacoch na utajovanom žúre. A hoci sa herec z jojkárskeho seriálu Panelák občas usmial, na jeho tvári bolo badať trápenie.

Smiech cez slzy! Juraj Slezáček, ktorý momentálne účinkuje v jojkárskom seriáli Panelák, absolvoval operáciu ciev uprostred januára. Kvôli nečakaným komplikáciám sa ale mohol vrátiť na pľac až o čosi neskôr, než pôvodne plánoval. Počas uplynulého týždňa sa obľúbený umelec vrátil už aj na divadelné dosky. Objavil sa totiž v predstavení divadla Arteatro s názvom Kým kohút nezaspieva.

A práve tam čakalo na Slezáčka prekvapenie v podobe tajnej mini párty. Herec tak konečne mohol osláviť svoje veľké životné jubileum aj v kruhu kolegov a priateľov. Dôvodom na radosť bola aj päťročnica divadla, v ktorom je seriálový Emilko členom divadelnej rady. Poďakovanie a darčekový kôš dostal umelec aj od župana Pavla Freša. Bratislavský samosprávny kraj totiž podporil spomínané predstavenie.

Hoci sa herec v spoločnosti priateľov cítil príjemne, dlho sa nezdržal. „Odišiel medzi prvými. Zdravotné problémy u neho ešte stále pretrvávajú a pravidelne chodí aj na kontroly do nemocnice,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Snáď sa časom stav pána Slezáčka zlepší a on si bude môcť užívať svoju prácu konečne so spokojným úsmevom na tvári.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu