Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúce správy o zlodejke z Farmára: Pred útokom na dôchodkyňu ďalší zločin!

Natália Čičmanská lúpila v podchode. Na konte má však podľa všetkého aj inú krádež. Zobraziť galériu (7)
Natália Čičmanská lúpila v podchode. Na konte má však podľa všetkého aj inú krádež.

TRENČÍN/ILAVA - Žiadne neviniatko! Natália Čičmanská (25) zo šou Farmár hľadá ženu je pekný kvietok. V nedeľu s nožom v ruke olúpila dôchodkyňu, aby mala na zaplatenie účtu v reštaurácii. Podľa všetkého to však nie je jediný trestný čin, ktorý má na rováši. Podľa našich informácií len deň predtým vykradla chatu v Bolešovskej doline. Polícia nám potvrdila, že v jej prípade naozaj preverujú viacero skutkov.

Pekne si zavarila! Natália Čičmanská evidentne nemá taký život, ako by si predstavovala. Má štvorročného syna, no s jeho otcom nežije. Počas šou Farmár hľadá ženu sa priznala aj k potratu. A aby toho nebolo málo, vraj je dlhodobo nezamestnaná.

Svoju neutešenú situáciu sa mladá mamička rozhodla riešiť nezákonným spôsobom. V nedeľu v jednom z trenčianskych podchodov olúpila s nožom v ruke dôchodkyňu, aby mala na zaplatenie účtu v reštaurácii. Za to jej hrozí 7 až 12 rokov väzenia.

Podľa našich informácií však mala Natália počas víkendu ešte ďalší záťah. Vyzerá to tak, že má na svedomí aj vylúpenie chaty Gilianka v Ilavskom okrese. „Ona sa už dlhšiu dobu poflakovala po okolí a ktovie, v čom všetkom má prsty,” tvrdí náš zdroj.

Tieto informácie nepriamo potvrdzuje aj polícia. „Momentálne sa preveruje, či obvinená spáchala tých skutkov viac. Kriminalisti na tom intenzívne pracujú,” povedala pre topky.sk trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Zdá sa teda, že tmavovláska sa vydala na dráhu zločinca.

V tejto súvislosti treba spomenúť, že Čičmanskej vlastní rodičia sa snažia dostať malého syna Juraja spod jej vplyvu. V minulosti vraj drogovala, nepáčilo sa im ani jej vystupovanie v jojkárskej šou. Ak jej budú dokázané spomínané krádeže, súd zrejme nebude mať inú možnosť, než jej dieťa odobrať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu