Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Horúce snímky farmára Mária: Baby, z tohto padnete na zadok!

Mário Drobný sa modelingu venuje už pár rokov. Vo svojom portfóliu má najnovšie už aj takéto horúce zábery. Zobraziť galériu (10)
Mário Drobný sa modelingu venuje už pár rokov. Vo svojom portfóliu má najnovšie už aj takéto horúce zábery. (Zdroj: Foto: Jakub Gulyás)

BRATISLAVA – Opäť provokuje! Mário Drobný (21) už počas pôsobenia v reality šou Farma patril k najväčším fešákom na statku. Svojím svalnatým telom si podmanil nejedno ženské srdce. V týchto dňoch sa rozhodol svoje postavenie playboya umocniť. A tak sa nechal nahovoriť na nafotenie poriadne sexi záberov.

Mário Drobný sa do povedomia verejnosti dostal najmä účinkovaním v markizáckej reality šou Farma. Už vtedy patril k veľkým lámačom ženských sŕdc. Víťaz statkárskej súťaže sa však rozhodol poštekliť zmysly svojich fanúšičok ešte o čosi viac. Najnovšie totiž nafotil poriadne šteklivé zábery.

Topky.sk zisťovali, pri akej príležitosti provokatívne snímky vznikli. „Po návrate z Farmy som iba pokračoval v tom, čo ma baví, čomu sa venujem. Fotky nevznikli so žiadnym konkrétnym zámerom,“ povedal nám Drobný.

Svalnatý Zavarčan pred objektívnom rozhodne nie je žiaden zelenáč. Podľa našich zistení sa pózovaniu venuje zhruba dva roky. „Oslovil ma jeden pán z modelingovej agentúry v Bratislave. Veľmi som nad tým rozmýšľal, či to prijať. Nakoniec som sa rozhodol, že sa na to dám,“ prezradil Mário, ktorý zaujal aj v ďalekom Turecku. „Nafotil som fotobook, poslali sme ho do zahraničia a onedlho som dostal ponuku pôsobiť v Istanbule. Bol som tam dva roky,“ dodal.

Ako však sám prezradil, toto nie je všetko, na čo sa fanúšičky môžu tešiť. Víťaz markizáckeho formátu totiž rozmýšľa nad ešte odvážnejšími zábermi. „Nafotil by som umelecké akty, ale žiadne vulgárne. Dohodnem sa s fotografmi a možno niečo vymyslíme,“ hodil rukavicu do ringu vyšportovaný Mário.

Mário - sexi fotky
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Foto: Jakub Gulyás)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu