Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jaro Zápala po strate fleku v Markíze: Príde o poriadne mastnú sumu!

Jaro Zápala prišiel nielen o flek, ale aj o tisíce eur. Zobraziť galériu (7)
Jaro Zápala prišiel nielen o flek, ale aj o tisíce eur.

BRATISLAVA - Zarobí menej! Ako sme vás včera informovali, Jaroslav Zápala (47) sa musel pred pár dňami v Markíze rozlúčiť s funkciou vedúceho športu. Hoci bol podľa oficiálnych zdrojov poverený vedením redakcie len dočasne, robil to niekoľko rokov. So stratou tohto kresla zároveň prišiel aj časť svojho príjmu. A rozhodne nejde o drobné!

Je známe, že moderátori komerčných televízií - a hlavných správ obzvlášť - zarábajú naozaj slušne. Jaroslav Zápala si mohol k svojmu bežnému platu ešte pripísať aj sumu určenú pre vedúceho športovej redakcie.

Túto funkciu vykonával minimálne štyri roky, a tak pekne obohatil svoj rodinný rozpočet. Teraz však o spomínaný post prišiel - už pár dní vedie športové oddelenie Martin Lisý. Zápala túto zmenu odmietol komentovať. „Nechcem sa vyjadrovať,” povedal nám.

Vyznelo to, akoby so svojím koncom v rámci športového spravodajstva nebol celkom zmierený. A niet sa mu čo čudovať. Topky.sk zisťovali, o aký honorár vlastne prišiel - podľa našich zdrojov nejde o zanedbateľnú čiastku. K jeho štandardnému moderátorskému platu vraj dostával bonus za šéfovanie, ktorý sa mohol mesačne vyšplhať na zhruba 1000 eur. Za rok by to predstavovalo 12 000 €.

Samotný Zápala tvrdí, že jeho honorár bol nižší. „Za tieto peniaze by som musel šéfovať asi trom športovým redakciám,” povedal nám. Oficiálne informácie o príjme sme sa snažili zistiť v Záhorskej Bystrici. „K platovým záležitostiam sa televízia nebude vyjadrovať,” reagovala hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová.

Ak patrí Jaroslav Zápala k vašim obľúbeným moderátorom, podporte ho vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2012. Hlasovanie nájdeteTU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu