Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Studenkovej vášnivé chúťky: Chce tohto sexi »žrebca«!

Zdena Studenková sa netají tým, že by Braňa Deáka rada videla v seriáli Horúca krv. Zobraziť galériu (7)
Zdena Studenková sa netají tým, že by Braňa Deáka rada videla v seriáli Horúca krv.

BRATISLAVA – Očarená! Zdena Studenková (58) a Branislav Deák (30) spolu najnovšie účinkujú v divadelnom predstavení. Aj vďaka nemu spoznala umelkyňa svojho mladšieho kolegu ešte bližšie. Výsledok? Stálica hereckej scény je z neho priam nadšená. Netají sa preto tým, že by do budúcna ich vzájomnú spoluprácu prehĺbila. Blondínka dokonca bez okolkov priznala, že sexi mladíka chce mať v markizáckom seriáli Horúca krv.

Nezvyčajné želanie! V Horúcej krvi sa v súčasnosti objavuje viacero úspešných tvárí našej hereckej scény. Medzi nimi aj Zdena Studneková. Tá najnovšie nabáda tvorcov markizáckeho projektu k tomu, aby osadenstvo obohatili o Braňa Deáka - známeho napríklad z Druhého dychu. Tento krok by zrejme potešil nielen samotnú blondínku, ale aj množstvo televíznych diváčok.

Studenková svoju túžbu prezentuje aj verejne. Urobila tak napríklad aj v Teleráne. „Keď jazdí na koni, tak do Horúcej krvi okamžite patrí,“ vyhlásila s nadšením v hlase blondínka. Hereckému kolegovi jej záujem imponuje. „Zdenkine slová mi určite lichotili aj preto, že je skvelá herečka a veľmi si ju vážim,“ prezradil pre topky.sk Deák, ktorý by sa zrejme angažmánu v Horúcej krvi potešil. Od skončenia Druhého dychu sa totiž v žiadnom televíznom projekte neobjavuje.

Podľa našich informácií s ním však tvorcovia seriálu zatiaľ nepočítajú. „Spoluprácu s Braňom Deákom na seriáli Horúca krv rozhodne nevylučujeme, ale zatiaľ nie je obsadený do žiadnej úlohy,“ reagovala na margo toho Ľudmila Raceková z PR oddelenia Markízy. Nechajme sa teda prekvapiť, či zbožné želanie pani Zdenky túto skutočnosť nejako ovplyvní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu