Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pikantné tajomstvo Luknára z Paneláku: Sex s luxusnou spoločníčkou!

Roman Luknár sa v seriáli Panelák zaplietol s ďalšou ženou. Najnovšie si platí za spoločnosť tejto slečny. Zobraziť galériu (8)
Roman Luknár sa v seriáli Panelák zaplietol s ďalšou ženou. Najnovšie si platí za spoločnosť tejto slečny.

BRATISLAVA – Nedá si pokoj! Dušan Jančo, ktorého v seriáli Panelák stvárňuje Roman Luknár (47), má povesť sukničkára. Intímne chvíľky si najnovšie užíva s výrazne mladšou kráskou. Pikantné na mileneckom romániku je, že sa sexi červenovláska Vanda Kaufmannová (17) živí ako luxusná spoločníčka Mimi.

V lete minulého roka sme vás na topkách informovali o tom, že herec Roman Luknár sa v tajnosti rozviedol. Manželstvo so španielkou Lolou mu skrachovalo zhruba po dvadsiatich rokoch. A hoci si herec svoje súkromie prísne stráži, v Paneláku prekvapuje televíznych divákov svojimi pravidelnými mileneckými románikmi.

Luknár stvárňuje v jojkárskom seriáli architekta Dušana Janča, ktorý má veľkú slabosť pre nežné pohlavie. Po viacerých mileneckých aférkach mu tvorcovia najnovšie dopriali skutočnú lahôdku. Tá má podobu mladej červenovlásky Mimi, ktorá sa živí ako luxusná spoločníčka. Pomerne nelichotivá úloha prischla študentke Vande Kaufmannovej. Tá sa podľa našich informácií dostala do seriálu na základe konkurzu. Ide o jej prvú hereckú úlohu.

Oboch aktérov seriálového mileneckého romániku sme oslovili s otázkou, ako sa im spolupracovalo. K téme sa zatiaľ nevyjadrili. Od nášho zdroja sme však zistili, že Roman mladú Vandu na pľaci povzbudzoval a pomáhal jej uvoľniť sa.

Roman Luknár a rovnako tak aj seriál Panelák žnú pomerne veľké úspechy v televíznej ankete Telkáč roka 2012. Podporte aj vy svojich obľúbencov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu