Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce FOTO Koleníka: Polonahé telo, chľast a »stará kumpánka«!

Ján Koleník a Božidara Turzonovová sa vo štvrtkovej časti jojkárskeho Paneláka poriadne odviazali. Ich scény pripomínali známu komédiu Vo štvorici po opici. Zobraziť galériu (13)
Ján Koleník a Božidara Turzonovová sa vo štvrtkovej časti jojkárskeho Paneláka poriadne odviazali. Ich scény pripomínali známu komédiu Vo štvorici po opici. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Prehnali to! To, že si Ján Koleník (32) v jojkárskom seriáli Panelák občas dopraje nejaký ten pohárik whisky, nie je žiadna novinka. Tentokrát sa však k nemu pridala aj jeho staršia susedka Božidara Turzonovová (70). A to sa teda diváci mali na čo pozerať.

Ján Koleník patrí k ľuďom, ktorí to s alkoholom veľmi nepreháňajú. V minulosti však prezradil, že ako študent si kvôli nemu čo-to užil. Vďaka postave pochybného podnikateľa Masláka, ktorého v jojkárskom Paneláku stvárňuje, si však tieto časy pripomenul. Vo štvrtkovej časti seriálu sa totiž objavil v prekvapivej scénke, v ktorej sa oddával alkoholovým orgiám so susedkou Božidarou Turzonovovou.

Nechýbali cigarety, chľast a hercova odhalená hruď. Miestami pripomínala scénka komédiu Vo štvorici po opici. Ako sme sa v súvislosti s filmovaním dozvedeli, Koleníkovi sa takéto zábery nestvárňovali dobre. „Pred nakrúcaním som mal veľkú trému. Podobné scénky sa nehrajú ľahko. Navyše som mal hrať s pani Dačkou, pred ktorou mám rešpekt. Ak to však pôsobilo vierohodne, som rád,“ povedal pre topky.sk Koleník.

Umelec tiež prezradil, že zábavnú scénku museli hrať niekoľkokrát. „Keď sa takáto scénka opakuje viackrát, nálada postupne klesá a je to potom skôr únavné,“ priblížil Koleník. Keďže však vyzerala naozaj vierohodne, spýtali sme sa, či si počas nakrúcania skutočne vypili. „Keď máte hrať vraždu, tiež nevraždíte naozaj,“ uzavrel seriálový Maslák.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu