Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kam zmizol obľúbený Jaro Buček: Zatrpknutý na Markízu?!

Jaro Buček dlhé roky pracoval pre Markízu. Zobraziť galériu (3)
Jaro Buček dlhé roky pracoval pre Markízu.

BRATISLAVA - Roky driny a potom náhly koniec! Jaro Buček (46) sa do pamäti divákov zapísal najmä zoznamovacími reláciami. V Markíze však pracoval aj na mnohých iných projektoch, až kým pred rokom aj pol neprišiel nútený odchod. Topky.sk zisťovali, aký je jeho vzťah k televízii dnes. Neplánuje návrat?

Aktuálne televízne tváre majú momentálne možnosť bodovať v ankete Telkáč roka, ktorú vyhlásili stránky topky.sk a telkáč.sk. Sú však mená, ktoré boli s obrazovkou späté dlhé roky, no dnes už na nej chýbajú. Napríklad Jaro Buček.

Moderátor, scenárista a producent sa z televízie vytratil pred rokom a pol, kedy musel odísť z produkčnej spoločnosti spätej s Markízou. V Záhorskej Bystrici pritom strávil viac ako desaťročie a pre mnohých divákov bol známou tvárou. „Ja som bol hlavne tvorca programov, taká šedá eminencia,” hovorí dnes skromne.

Pravdou však je, že úspešný formát Srdcové záležitosti nielen tvoril, ale aj moderoval. A zaujímavé je, že zoznamovacia relácia Poď na rande, ktorá v Markíze vznikla bez jeho účasti, príliš veľa vody nenamútila. Bývalý kráľ zoznamiek by teda právom mohol byť zatrpknutý, že on ako úspešný tvorca dostal padáka, hoci za neho zrejme neexistuje adekvátna náhrada.

Zdá sa však, že Buček minulosť hodil za hlavu. „Viete, čo? Mňa teraz baví učenie, príprava tých, čo pôjdu potom na tú obrazovku,” povedal nám pedagóg Univerzity Komenského. Aj keď pripúšťa, že televízny návrat úplne zo svojej mysle nevyškrtol. „Nikdy nehovor nikdy. Ale zas, že by som po tom nejako túžil... Žily mi to naozaj netrhá. Uvidíme, čo bude,” vyjadril sa k prípadnému vzkrieseniu svojej kariéry na obraze.

Jaro Buček sa divákom dostal do povedomia ako hlásateľ vo verejnoprávnej televízii. V Markíze sa objavil v relácii Doma s Markízou. Mal však aj vlastné formáty - už spomínané Srdcové záležitosti a Rozvedení so záväzkami. Ako kreatívny producent sa zas podieľal na projekte 4 svadby. Patril aj do výrobného tímu relácie Sedem s r.o.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu