Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa slovenská herečka spáva s nožom pod vankúšom: Strach o život!

Zuzana Skopálová a Štefan Kožka prezradili, že prvé noci v ich novom dome na vidieku boli pre blondínku naozaj krušné. Zobraziť galériu (11)
Zuzana Skopálová a Štefan Kožka prezradili, že prvé noci v ich novom dome na vidieku boli pre blondínku naozaj krušné. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu večer sa na premiére novej komédie Zdeňka Trošku (59) Babovřesky objavil aj herec Štefan Kožka (58) s manželkou Zuzanou Skopálovou (46). V súvislosti s dedinskou tematikou filmu nám dvojica prezradila, že ich začiatky života na vidieku boli ťažké. Herečka známa aj zo seriálu Horúca krv dokonca spávala s nožom pod vankúšom.

Stredajší večer patril premiére nového filmu českého režiséra Zdeňka Trošku Babovřesky. Letná komédia vypovedá príbehy zo života súčasnej juhočeskej dedinky a nesie sa tak trochu v duchu legendárnej trilógie Slunce, seno...

Na novinku boli zvedaví aj známi herci Štefan Kožka a Zuzana Skopálová. Zisťovali sme, či sa už aj oni stali terčom vidieckej klebetnice. „My už 10 rokov bývame na dedine, takže celú túto problematiku poznáme celkom podrobne a na vlastnej koži,“ prezradil umelec. „Dúfam, že na dôchodku to aj so mnou takto nezamáva a neocitnem sa aj ja na tých lavičkách ako posledná klebetnica,“ prezradila svoje tajné prianie slovenská herečka.

Ako sme sa od páru ďalej dozvedeli, prvé noci na vidieku boli pre nich ako pre rodených Bratislavčanov naozaj krušné. Najmä pre blondínku. „Keď som mal predstavenie, tak Zuzka spávala s nožíkom pod vankúšom a pri každom okne mala nejaký nožík alebo kladivo a sekáčiky,“ bonzol na manželku herec. „Ale potom už prestala, keď ma asi dvakrát zapichla skoro ako Pistorius, tak to jednoducho vzdala,“ dodal so smiechom.

Na premiére filmu, ktorý u našich západných susedoch trhá rekordy v návštevnosti, sa objavili aj jeho režisér Zdeněk Troška, herci z komédie Babovřesky, či slovenský umelec Ivo Gogál s manželkou.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Štefanom Kožkom a Zuzanou Skopálovou o ich živote na vidieku. 

Koska Babovresky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu