Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Karin Haydu zasnúbená s maturantom (18): Rodičov skoro vystrelo!

Karin Haydu poplietla pred kamerami hlavu 18-ročnému Petrovi z Kremnice. Zobraziť galériu (6)
Karin Haydu poplietla pred kamerami hlavu 18-ročnému Petrovi z Kremnice.

BRATISLAVA - Nečakaný šok! Štyri mesiace po rozchode prekvapuje Karin Haydu (35) zásnubami a laškovaním s 18-ročným Kremničanom. Čo je za tým? Herečka sa nechala nahovoriť na účinkovanie v novej markizáckej šou, ktorá takýmto spôsobom nachytáva rodičov. Tí Petrovi z nej pri spoločnej večeri takmer dostali infarkt. Tmavovláska bola totiž doslova odporná. Dokonca mladíkovu mamu trikrát rozplakala. Ako sa jej s negatívnou postavou stotožňovalo?

Tehotná a zasnúbená! Takúto úlohu musela najnovšie zvládnuť Karin Haydu v rámci nového markizáckeho formátu Naši ma zabijú. Ten je postavený na princípe skrytej kamery. Ide o to, že dieťa predstaví rodičom nejakú známu osobnosť ako človeka, s ktorým chce prežiť zvyšok života.

Tmavovláska sa tak ocitla na večeri s príbuznými 18-ročného Petra. Tí neverili vlastným očiam. S párikom však hral aj čašník bratislavského podniku a herečka mala pripravený snímok z ultrazvuku. A tak im rodičia uverili. „Veľmi by som chcela pochváliť Peťa, že ako neherec sa skvelo držal a tí najbližší mu na to naleteli, neprekukli to,” povedala nám Karin.

Tá zároveň robila všetko pre to, aby sa potenciálnym svokrovcom znepáčila a dostala ich do vypätej emotívnej situácie. Okrem tehotenstva im naservírovala aj svoje maniere. „Oni pricestovali až z Kremnice a ja som meškala asi pol hodiny ako veľká hviezda. A zahrala som odpornú, nadradenú manipulátorku, takže som jeho mamu trikrát rozplakala,” prezradila Haydu. Ako to celé prebiehalo a ako reagovali Petrovi rodičia po odhalení pravdy, uvidíte už dnes večer na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu