Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zrútená herečka z Paneláku: Potrat po 6 mesiacoch!

Zuzana Vačková má nepríjemnú skúsenosť s potratom vo vysokom štádiu tehotenstva. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Vačková má nepríjemnú skúsenosť s potratom vo vysokom štádiu tehotenstva.

BRATISLAVA - Dlho to skrývala! Zuzana Vačková (44) sa v pondelok podelila s divákmi Jojky o bolestné tajomstvo, ktoré ju psychicky položilo. Pred niekoľkými rokmi sa s ňou totiž osud kruto zahral. Po rozvode si herečka našla nového partnera, s ktorým prišla do druhého stavu. No radosť netrvala dlho. V pomerne vysokom štádiu tehotenstva totiž o bábätko prišla.

Nemala to ľahké! Zuzana Vačková bola kedysi manželkou kolegu Rasťa Rogela, ktorý bol neskôr obvinený z podpory nacizmu. Po rozvode zostala herečka sama so synom Jakubom. No po nevydarenom zväzku ešte viac túžila po novej kompletnej rodine.

S partnerom, ktorého si potom našla, sa jej podarilo otehotnieť. Blondínka bola šťastná a na úlohu dvojnásobnej mamičky sa tešila. „Osud ma poskúšal, pretože som na konci šiesteho mesiaca, na začiatku siedmeho, prišla o to bábätko,” prezradila Zuzana so smútkom v relácii Supermama. „Úplne som sa zrútila,” dodala Vačková.

Oporou v ťažkých chvíľach jej bol najmä syn. A o rok sa našťastie opäť mohla radovať. Znovu totiž otehotnela a tentoraz to skončilo šťastne. Seriálovej Alicke sa narodila dcéra Maruška, ktorá má dnes osem rokov.

Tip: Pozriete si seriál Panelák alebo nejaký film? Vyberte si z programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu