Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok u jojkárskych Bučkovcov: Tajne mu zdrhla žena, zhabala cennosti a opustila deti!

Po skončení nakrúcania Lucia od svojho partnera Jana zdrhla. Okrem svojho najmladšieho syna si so sebou vzala aj pár cenností. Zobraziť galériu (4)
Po skončení nakrúcania Lucia od svojho partnera Jana zdrhla. Okrem svojho najmladšieho syna si so sebou vzala aj pár cenností.

SIHLA – Nevesta na úteku! V pondelkovej časti jojkárskej šou Bučkovci bola hlavnou témou svadba farmára Jana a matky jeho dvoch detí - Lucie. Uzavretím manželstva si celá família zrejme chcela mladú Rómku poistiť. V minulosti totiž svojho partnera a ratolesti viackrát opustila a z potuliek po svete si priniesla suvenír v podobe synčeka. Hoci Bučkovci tajne dúfali, že nádejná nevesta konečne dostala rozum a usadí sa, stal sa presný opak. Keď z ich statku zmizli televízne kamery, pod rúškom noci sa vyparila aj Lucia. A z haciendy v Sihle veru neodišla naprázdno!

Dobrodružné dievča! Trojnásobná mamička Lucia je v očiach verejnosti vnímaná ako stabilná súčasť rodiny Bučkovcov. Pozorní diváci však vedia, že mladá Rómka nie je žiadne neviniatko. Svedčia o tom napríklad aj štyri zásnubné prstene na jej rukách. Tie dostala od partnera Jana vždy, keď sa po krátkej odmlke vrátili k sebe. Ich partnerský život totiž chvíľkami pripomína telenovelu.

Najnovšie sa však zdalo, že mladí rodičia konečne spečatia svoj vzťah svadbou. Lucia totiž intenzívne obiehala všetky kostoly, aby našla taký, v ktorom by ich čo najskôr zosobášili. Z ničoho nič si však vážny životný krok rozmyslela. „Svadba teraz nebude,“ tvrdila odhodlane dievčina a buchla päsťou po stole. Pochybnosti z jej strany do určitej miery vystrašili najmä mamu Anku. „Keď Lucka odišla, viem, že Janko bol nešťastný. Vyhľadával ju, trápil sa. On chcel aj zabudnúť, ale to sa nedá,“ poznamenala pred kamerami.   

Ako sa nám v súvislosti so svojráznou rodinkou podarilo zistiť, obavy boli namieste. „Keď skončilo nakrúcanie, Lucia spoločne s najmladším synom počas noci zdrhla,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia. „Pod rúškom tmy si zbalila veci, vzala si notebook a ešte nejaké cenné veci a bez slova odišla. Dve staršie deti nechala tak, na starosť Janovi,“ dodal náš zdroj.  

Bučkovci sa podľa našich informácií usilovali Luciu nájsť, no ich snaha bola márna. „Nenechala im na seba žiadny kontakt. Asi utiekla naspäť k bývalému milencovi, s ktorým má posledného syna,“ povedal nám človek z okolia rodiny. V Sihle sa dokonca povráva, že mladá mamička zotrvala v sídle Bučkovcov len preto, aby dostala honorár za účinkovanie v šou. Suma totiž podľa našich informácií nebola zanedbateľná.

Informácie o úteku nádejnej nevesty sme si overovali aj v Jojke. „Reality šou Bučkovci je ešte stále vo vysielaní. Nebudeme sa k tomu vyjadrovať,“ odbila nás PR manažérka Lucia Kulihová. Na slovo skúpy bol aj samotný farmár Jano. „Ona odišla k svojej mame. O dva týždne by sa mala vrátiť domov. Sem-tam chodí takto hore-dole,“ zahmlieval, keď sme sa s ním v súvislosti s touto témou spojili. Z jeho slov bolo tiež zreteľné, že na partnerku nechce vrhať zlé svetlo. „Samozrejme, že som vedel, kam vtedy odišla. Je zbytočné to rozmazávať. Sme spolu a tvoríme pár aj naďalej,“ uzavrel ráznym hlasom statkár. Diváci však vedia, že nie všetko, čo pravá ruka mamky Anny povie, je pravda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu