Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská speváčka s novým imidžom: Kristina, kde máš mejkap?!

Zo speváčky Kristiny je už blondína. Na sociálnej sieti sa rada pochváli nielen svojim novým imidžom, ale aj prirodzenou tváričkou. Zobraziť galériu (9)
Zo speváčky Kristiny je už blondína. Na sociálnej sieti sa rada pochváli nielen svojim novým imidžom, ale aj prirodzenou tváričkou.

BRATISLAVA - Je to vôbec ona? Mladá speváčka Kristína Peláková (25) alias Kristina aktívne komunikuje so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. S novinkami z profesionálneho a zo súkromného života sa delí dennodenne. Aj nedávno interpretka informovala svojich priaznivcov o zmene imidžu. Na web zavesila nielen fotky s vylepšenými blond vlasmi, ale aj záber, ktorý ju zachytáva bez mejkapu.

Líčenie sa u mnohých dievčat stáva neodmysliteľným ranným rituálom, bez ktorého by sa mnohé necítili komfortne. Medzi ne ale zrejme nepatrí mladá slovenská speváčka Kristina. Napriek tomu, že ju na vystúpeniach vidíme vždy dokonale nalíčenú, v súkromí uprednostňuje skôr prirodzenosť.

Dôkazom môže byť fakt, že aj na sociálnej sieti nedávno zverejnila fotky, na ktorých je tak, ako ju príroda stvorila. Bez mejkapu. „Snažím sa byť vždy prirodzená. Stáva sa mi bežne, že sa ráno zobudím a fungujem celý deň nenalíčená. Moje fotky, ktoré pridávam na Facebook, vznikajú hocikedy, či som namaľovaná alebo nie. Stačí mi, že fotkou, ktorú pridám, vždy poteším fanúšika, povedala pre topky.sk interpretka, ktorá sa za svoju prirodzenosť rozhodne hanbiť nemusí. 

Fanúšikov však neprekvapila iba táto skutočnosť. Mladá Svidníčanka bola ešte donedávna zvodnou brunetkou. Dnes je z nej ale jemná blondínka. „V minulosti som nosievala svetlohnedú prirodzenú farbu. No takmer po ročnom presviedčaní môjho kaderníka som pristala na zosvetlenie melírom, takže až taký veľký skok to nebol, vysvetlila nám zmenu imidžu speváčka. No zároveň priznala, že do budúcna nevylučuje ani výraznejšiu zmenu. „Myslím si, že blond vlasy sú vec môjho životného obdobia. Momentálne sa v tejto farbe cítim výborne, ale nebránim sa zmene. Možno najbližšie sa rozhodnem aj pre oveľa farebnejšie kreácie, dodala so smiechom Kristina. 

Speváčka Kristina sa so svojimi fanúšikmi delí takmer o všetko. Napríklad aj o takúto fotografiu, na ktorej je nenalíčená.
Zobraziť galériu (9)
Speváčka Kristina sa so svojimi fanúšikmi delí takmer o všetko. Napríklad aj o takúto fotografiu, na ktorej je nenalíčená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu