Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Exmarkizák Farkašovský 3 mesiace po vyhadzove: Vieme, čím sa živí!

Karol Farkašovský Zobraziť galériu (7)
Karol Farkašovský

BRATISLAVA - Jedna cesta zavretá! Po odchode Karola Farkašovského (56) z Markízy sa vynorili špekulácie, kam moderátor namieri svoje kroky. Ako najschodnejšie riešenie prichádzalo do úvahy spravodajské miestečko v novej stanici, ktorú chcela na jar spustiť Jojka. Podľa našich informácií to však s blízkym štartom nevyzerá práve ružovo. Táto možnosť teda nateraz padá. Bývalá tvár Televíznych novín však nezúfa. Ako sme zistili, má džob, ktorým si slušne zarobí.

Na obrazovkách ešte nebude! Karol Farkašovský sa koncom októbra stal obeťou personálnych zmien v Záhorskej Bystrici. Po návrate staronového šéfa spravodajstva Henricha Krejču bola totiž zrušená tretia moderátorská dvojica Televíznych novín. Miriam Šmahel Kalisovú v tejto situácii zachránila nočná relácia, jej kolega sa však musel pobrať preč.

Keďže išlo v prípade Farkašovského o serióznu tvár bez škandálov, ostatné televízie na trhu úplne nevylučovali, že by sa niekedy mohol objaviť v ich radoch. Pomerne prespektívne v tej chvíli vyznievala informácia o novom jojkárskom kanáli, ktorý sa mal venovať prevažne práve spravodajstvu. Spustiť sa mal od jari tohto roku. 

Podľa našich najnovších informácií to však s plnením tohto plánu už optimisticky nevyzerá. „Termín sa posúva,” tvrdí náš zdroj. V tom prípade sa Farkašovskému zatvorila možnosť, že by sa tak skoro vrátil na obraz. V iných televíziách to totiž na naberanie nových posíl tiež nevyzerá. 

Zisťovali sme preto, čím sa momentálne bývalý markizák živí. „Robím mediálne tréningy pre manažérov, ľudí z biznisu, politiky i verejnej správy. Zaoberám sa tiež najnovšími komunikačnými možnosťami,” prezradil nám moderátor. Myšlienky na prácu pred kamerou sa však ešte úplne nevzdáva. „Otázka návratu na obrazovku je otvorená. Uvidíme,” povedal na margo profesie, vďaka ktorej sa zapísal do pamäti mnohých ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu