Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Herečka Turjanová s novým účesom: Ako úplne iná žena!

Pre Kristínu Turjanovú sú charakteristické tmavé kučeravé vlasy. Nedávno herečka zatúžila po zmene. Zobraziť galériu (8)
Pre Kristínu Turjanovú sú charakteristické tmavé kučeravé vlasy. Nedávno herečka zatúžila po zmene.

BRATISLAVA – Zmena je život! Toto si povedala herečka Kristína Turjanová (33), ktorá sa v poslednom vydaní relácie Legendy popu predviedla s novým účesom. Viacerých televíznych divákov prekvapila nielen svetlejším odtieňom vlasov, ale najmä tým, že jej povestné kučery boli zrazu fuč. Ako nám umelkyňa v súvislosti s tým prezradila, zmena imidžu zmiatla aj jej okolie - mnohí ju totiž nespoznávali.

Kristína Turjanová, známa napríklad aj z jojkárskeho seriálu Panelák, je povestná svojimi tmavými kučerami. Nedávno však herečka zatúžila po zmene a dala si svoje vlasy zosvetliť. Vďaka tomu pôsobí oveľa dievčenskejšie a o čosi mladšie.

V piatok večer však brunetka okrem nového odtieňa predviedla aj iný účes. Po jej kučerách nebolo zrazu ani stopy a vďaka vyžehleným vlasom vyzerala ako úplne iná žena. „Ako sa hovorí - zmena je život. Ja mám celý život kučeravé vlasy a vždy som túžila mať rovné, tak aspoň na chvíľu sa mi to splnilo,“ okomentovala Turjanová svoju premenu.

Ako nám umelkyňa  v súvislosti s tým prezradila, reakcie jej okolia boli rôzne. „Niekomu sa to páči a niekto povie, že svoje vlasy mám lepšie. Všetkým nevyhoviete,“ poznamenala s úsmevom. „Ale ja som sa cítila dobre. Akurát veľa ľudí, keď som prechádzala okolo nich, ma nespoznalo,“ uzavrela. Ako sa herečkina premena pozdáva vám?  

Pozrite si vystúpenie Kristíny Turjanovej a ďalších v Legendách popu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu