Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Trapas moderátora verejnoprávnej RTVS: Hasiči ejakulovali na výbornú!

Moderátorovi RTVS Miroslavovi Frindtovi sa podaril úsmevný trapas. Hasiči podľa neho neevakuovali, ale ejakulovali. Zobraziť galériu (5)
Moderátorovi RTVS Miroslavovi Frindtovi sa podaril úsmevný trapas. Hasiči podľa neho neevakuovali, ale ejakulovali. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Čaro nechceného! Moderátorovi verejnoprávnej televízie Miroslavovi Frindtovi (41) sa v stredajšom večernom spravodajstve podarilo naozaj vtipné faux pas. Počas toho, ako uvádzal reportáž o Jaslovských Bohuniciach, utrúsil brebt, ktorý sa zrejme zapíše k najlepším v roku 2013. Divákov pobavil tým, že hasiči podľa neho neevakuovali, ale ejakulovali.

Vysielanie stredajšieho spravodajského bloku verejnoprávnej televízie prebiehalo bez problémov až do momentu, kým neprišla na rad reportáž o Jaslovských Bohuniciach. Serióznemu moderátorovi večerných správ Miroslavovi Frindtovi sa totiž pri tej príležitosti podaril naozaj vtipný brebt. A to v súvislosti s akciou Havran, ktorá sa konala pred pár dňami v jadrovej elektrárni.

Moderátor chcel uviesť reportáž o hasičoch nacvičujúcich evakuáciu. Počas živého prenosu však zaznelo niečo úplne iné. Ktovie, na čo v tom momente myslel, pretože namiesto spomínaného slova použil výraz ejakulácia. Ihneď  sa však opravil a pokračoval bez mihnutia oka so správnym znením príspevku: „Evakuácia síce dopadla na výbornú...“ 

Paradoxné na celej situácii je, že Miroslava Frindta baví televízna práca práve preto, že v spravodajstve upozorňujú na nedostatky a chyby úradov. Keď sme ho však v súvislosti s jeho prešľapom oslovili, nereagoval. No vyjadril sa hovorca verejnoprávnej televízie. „Aj profesionálom sa v živom vysielaní stanú rôzne situácie. Miro Frindt to však zvládol, zahlásenie príspevku dočítal s chladnou hlavou,“ povedal nám Richard Šümeghy z RTVS. 

Frindt však nie je jediným moderátorom, ktorému sa v živom vysielaní podaril úsmevný trapas. Príkladom môže byť aj Patrik Švajda, ktorý poslal deti do školy zo zimných prázdnin o deň skôr, či Zlatica Puškárová, ktorá v týždennom predstihu zaželala všetko dobré ku Dňu matiek. Richard Trutz z TA3 si zasa počas živého vstupu kýchol.

VIDEO: Moderátor sa pomýlil v živom vysielaní.

Poziarnici ejakuovali 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu