Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kráľovnou Plesu v opere nádherná Kocianová: Pozrite, ako zničila konkurentky!

Michaela Kocianová sa stala Kráľovnou Plesu v opere. Zobraziť galériu (8)
Michaela Kocianová sa stala Kráľovnou Plesu v opere.

BRATISLAVA – Top za každých okolností! Modelka Michaela Kocianová, ktorá žne úspechy po celom svete, si na svoje konto môže pripísať ďalší tromf. Stala sa totiž víťazkou prestížnej ankety Kráľovná Plesu v opere, ktorú už piaty rok vyhlasujeme na topkách pri príležitosti pompézneho podujatia. Šarmantná blondínka získala tento titul právom, na čele rebríčka bola už od spustenia hlasovania.

Michaela Kocianová bodovala aj v ankete internetového magazínu Feminity. Viac informácií TU!

Trinásty ročník prestížneho Plesu v opere sa konal uplynulú sobotu. Prítomné dámy ani tentokrát nenechali nič na náhodou a na významné podujatie sa patrične vyfintili. Na červenom koberci predviedli luxusné róby nielen od slovenských, ale aj od svetových módnych návrhárov.

Spomedzi 32 vybraných dám (zoznam finalistiek nájdete TU!) vás svojou róbou najviac oslnila práve Michaela Kociánová. Tá dostala  z celkového počtu 21 623 hlasov väčšinu - 8 814, vďaka čomu sa môže pochváliť svojim prvenstvom v obľúbenej ankete.

Ako sme vás na topkách informovali, Michaela mala mať na sebe pôvodne ružovú róbu dovezenú z Talianska. Na poslednú chvíľu však svoje rozhodnutie zmenila. Pri pohľade na výsledky hlasovanie je jasné, že to bol veľmi dobrý krok.  

Keď sme sa s Michaelou v súvislosti s jej úspechom spojili, radosť neskrývala. „Asi ako každá žena sa veľmi teším. Šaty sme vyberali na poslednú chvíľu - deň pred plesom o piatej večer vo Viedni. Takže som rada, že to takto vypálilo,“ prezradila nám šarmantná modelka. Cenu bielej róby od extravagantnej návrhárky Vivienne Westwood však nechcela konkretizovať.

Kocianová sa však podľa vlastných slov cítila v šatách veľmi dobre. „Boli pohodlné a ľahko sa nosili. V sobotu ráno mi ich však ešte upravovala krajčírka, lebo mi boli trošku veľké,“ dodala blondínka, ktorá bola o ankete informovaná. „Strašne veľa ľudí mi kvôli tomu písalo. Lenka Šoóšová mi povedala, že keby sa vydávala, tak v týchto šatách,“ uzavrela s úsmevom Michaela. 

Titul Kráľovná Plesu v opere získala minulý rok herečka Emília Vášáryová. Pred ňou vás svojimi róbami zaujali aj moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová (2011), hudobníčka Silvia Šarköziová (2010) a bývalá šéfka poisťovne Regina Ovesny Straka (2009).

Takto ste hlasovali v ankete o Kráľovnú Plesu v opere. Jednoznačnou víťazkou sa stala Michaela Kocianová
Zobraziť galériu (8)
Takto ste hlasovali v ankete o Kráľovnú Plesu v opere. Jednoznačnou víťazkou sa stala Michaela Kocianová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu