Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahá Verešová s božským telom šokuje: Som hrozne stará!

S týmto telom nie je Andrea Verešová spokojná?! Zobraziť galériu (8)
S týmto telom nie je Andrea Verešová spokojná?!

PRAHA - Wau! To je asi to jediné, čo v prvej chvíli každému napadne pri pohľade na úplne nahú Andreu Verešovú (32). Modelka totiž v kalendári pre tento rok odhalila pod sprchou úplne všetko. A vidno, že aj po dvoch deťoch má dokonalú postavu. Ona sama však prekvapujúco úplne spokojná nie je.

Ako sme už na topkách informovali, Andrea Verešová bola pri pózovaní pre tohtoročný kalendár poriadne odvážna. Pre firmu predávajúcu doplnky do kúpeľní sa vyzliekla donaha a nechala sa nafotiť pod sprchou.

Pri pohľade na tieto zábery je jasné, že modelka má stále úžasné telo. Potvrdzuje to aj fotograf, ktorý ich zhotovil. „Aj keď je zaslúžilou mamičkou, nie je to na jej postave vôbec vidieť. Pýši sa dokonalým telom. Je až neuveriteľné, akou energiou a zmyselnosťou Andrea oplýva,” povedal na jej adresu Jan Tůma.

V tejto súvislosti vyznieva až neuveriteľne, že Verešová so sebou nie je úplne spokojná. Hoci jej môže takmer každá žena závidieť, aj ona sa občas trápi nad svojím výzorom. „Niekedy, keď sa postavím pred zrkadlo, pripadám si hrozne stará. Už to skrátka nie je to, čo bývalo, ani nemám toľko energie,” zverila sa tmavovláska českému magazínu Blesk pre ženy. Pritom každý vidí, že vyzerá skvelo...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu