Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dlhá a bolestná smrť: Zomrel transvestita Peter z markizáckej Servítky!

Peter zomrel nečakane, no trápil sa dlho. Jeho srdce nedodávalo krv do životne potrebných orgánov. Zobraziť galériu (5)
Peter zomrel nečakane, no trápil sa dlho. Jeho srdce nedodávalo krv do životne potrebných orgánov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Smutné sviatky pokoja a mieru! Niekoľko dní pred Vianocami zomrel zabávač Peter Masár (54), známy napríklad aj z markizáckej relácie Bez servítky. Travesty umelec, ktorý imitoval Helenu Vondráčkovú či Zoru Kolínsku, strávil posledný mesiac svojho života v nemocnici. Postupne mu totiž zlyhávali životne potrebné orgány.

Peter Masár sa objavil v markizáckej relácii Bez servítky hneď dvakrát. Pozornosť na seba upútal najmä počas svojho druhého účinkovania v šou. V ten týždeň sa okrem neho predstavila aj transexuálka Andrea alebo travesty umelec Ivan. No Peter svojím vystúpením á la Zora Kolínska zatienil všetkých zúčastnených. Vryl sa do pamäti nejedného diváka. A to aj vďaka životnému elánu. 

Trištvrte roka po odvysielaní tejto epizódy však zabávač nečakane odišiel z tohto sveta. „Áno je to pravda, zomrel 14. decembra. Je mi to veľmi ľúto,“ potvrdil topkám informáciu Masárov syn, ktorý sa ale ďalej k téme nechcel vyjadrovať.

Podľa našich informácií šoumen koncom jesene navštívili lekára s podozrením na zápal pľúc. Po rozsiahlejších vyšetreniach však odborníci zistili, že prekonal infarkt. Hoci si túto zdravotnú komplikáciu Masár ani nevšimol, závažne sa podpísala na jeho stave.

Oslabené srdce už totiž nebolo schopné dodávať potrebné množstvá krvi do životne dôležitých orgánov.  „Museli si ho nechať v nemocnici a napojiť ho na rôzne prístroje,” povedal náš zdroj. Pod dohľadom lekárov strávil Peter na lôžku dlhý mesiac, až mu jeho organizmus postupne vypovedal službu.

Posledná rozlúčka s imitátorom známych speváčok sa konala len 4 dni pred sviatkami v bratislavskom krematóriu. V prípade zabávačovej rodiny sa preto rozhodne nedá hovoriť o šťastných a veselých Vianociach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu