Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Švajdov trapas v Televíznych novinách: Paťo, už si ako Zlatica!

Patrik Švajda si vyrobil menší trapas. Zobraziť galériu (6)
Patrik Švajda si vyrobil menší trapas.

BRATISLAVA - Aj majster tesár sa utne! Patrik Švajda (40) sa najnovšie zaradil k moderátorom, ktorí majú na svojom konte slovný prešľap. Vo včerajších Televíznych novinách totiž poprial deťom úspešný štart do školy. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby ešte dnes nemali prázdniny a s dochádzkou nezačínali až zajtra. V súvislosti s úsmevným prešľapom treba podotknúť, že niečo podobné vyparatila v minulosti aj jeho partnerka Zlatica Puškárová (35).

Nepozorný tatko? Patrik Švajda je otcom troch synov, medzi ktorými je aj školopovinný Samuel (12). No ani tento fakt nezabránil moderátorovi v menšom trapase, ktorý si sám zapríčinil v hlavnom spravodajstve. Ako vysvitlo, tvár Markízy netuší, kedy deťom začína po vianočných a novoročných sviatkoch opäť vyučovanie.

„A deti, zajtra vkročte do školy tou správnou nohou,“ zahlásil Švajda na konci víkendových Televíznych novín. Ktovie, či nevystrašil žiakov, ktorí jeho vetu započuli. Moderátor ich totiž omylom poslal učiť sa o deň skôr, keďže ešte dnes si školáci vychutnávajú posledný deň zimných prázdnin.

V súvislosti s úsmevnou situáciou treba podotknúť, že niečo podobné sa stalo minulý rok aj Patrikovej partnerke Zlatici Puškárovej. Tá pre zmenu zaželala v týždennom predstihu všetko dobré ku Dňu matiek všetkým mamičkám. Následne sa za tento prešľap ospravedlnila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu