Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vulgárne VIDEO Suzie Hroncovej: Sexom zneuctila historickú pamiatku!

Suzie Hronocová má na konte kontroverzný videoklip. Zobraziť galériu (18)
Suzie Hronocová má na konte kontroverzný videoklip.

MALACKY – Kontroverzné! Kým väčšina ľudí si historické pamiatky obzerá, speváčka Suzie Hroncová zašla pri návšteve zámku v Malackách podstatne ďalej. V spomínaných priestoroch totiž nakrútila videoklip dýchajúci erotikou. Nečudo, že u mnohých ľudí vyvolali obscénne zábery vlnu pobúrenia.

Provokuje príliš?! Speváčka Suzie Hroncová má na konte nový videoklip k piesni s názvom Party. Jeho dej chvíľkami pripomína sexuálne orgie. Isté scény sa odohrávajú aj v historických priestoroch malackého kaštieľa, kde sa mladý pár oddáva sexu na nábytku zo záveru 18. storočia. A práve kvôli týmto záberom si dcéra hudobníka Braňa Hronca vyslúžila vlnu kritky. 

„Máme tu pozoruhodnú propagáciu mesta Malacky prostredníctvom interiérov kaštieľa. Nový klip Suzie Hroncovej je určite šokujúci, v každom prípade je ale vulgárny. Vašu pozornosť upriamujem najmä na prvú časť klipu, keď dvojica “obcuje” na talianskej komode zo záveru 18. storočia. Neslýchaná drzosť,” reagoval na sociálnej sieti historik Daniel Hupko.

Výstredná speváčka si však z negatívnych reakcií ťažkú hlavu nerobí. „Myslím si, že je to relatívne. Nám v podstate išlo o to, aby sme priniesli niečo nové, aby bol klip svojím spôsobom kontroverzný. Mám rada všetko, čo je tak trošku šokujúce. Myslím, že sa nám to podarilo,” povedala topkám Suzie.

Interpretka si je zároveň vedomá toho, že Slováci na takýto druh videoklipov nie sú príliš zvyknutí. Naša hudobná scéna je ešte stále dosť konzervatívna. Ľudia to hneď nestrávia. No myslím si, že časom určite áno,” dodala Hroncová. Tá mala veľkú radosť aj z chlapov, ktorí vo videu účinkovali. Sú to svetoví tanečníci. Filip Jankovič napríklad vystupoval s Kylie Minogue, Georgeom Michaelom, či inými uznávanými umelcami,uzavrela tému klipu speváčka.

VIDEO: Kontroverzný klip Suzie Hroncovej k skladbe s názvom Party.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu