Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tvár SuperStar balila súťažiaceho: Sexuálne narážky pred kamerou!

Medzi Ewou a Štefanom to riadne iskrilo. Zobraziť galériu (13)
Medzi Ewou a Štefanom to riadne iskrilo.

BRATISLAVA - Hľadá si partnera? Ewa Farna (19) je najmladšou porotkyňou, aká kedy u nás hodnotila výkony nádejných spevákov v SuperStar. Nezadaná Češka s poľskými koreňmi sa však podľa všetkého na kastingoch riadi nielen umeleckými kvalitami, ale aj srdcom a hormónmi. Topkám sa totiž podarilo získať video, na ktorom vidno, že sa zbláznila do sympatického Slováka. Dokonca si od neho vypýtala telefónne číslo. Čo na to kat Paľo Habera (50)?!

Nie je to len o speve! Už minulé ročníky SuperStar dokázali, že z kastingov môžu postúpiť aj ľudia, ktorí viac ako talentom ohúria výzorom. „Niektoré pekné baby postúpia len preto, že sú pekné. To predsa o nás všetci vedia,” priznal Paľo Habera na jednom z aktuálnych kastingov, keď jeho kolegyňu Ewu Farnu očaril súťažiaci zo Slovenska.

Mladá porotkyňa dávala Štefanovi najavo svoju priazeň od chvíle, ako vstúpil do štúdia. „Ešteže sedím teraz,” vyhlásila pri mladíkovom príchode úplne oslnená jeho vzhľadom. Okamžite vyzvedala, či je zadaný a nezabudla mu oznámiť, že aj ona je voľná. „Tu mi napíš svoje číslo,” vyzvala ho a podala mu svoj telefón. 

Počas debaty so sympatickým Slovákom mala Ewa niekoľko dvojzmyselných narážok. Našťastie, jej kolegovia Ondřej Soukup a Paľo Habera jej nepokazili radosť a Štefana poslali ďalej. Pri tom, ako si mladík bral "postupový" papier ružovej farby, speváčka podotkla, že potom si zoberie aj ju. Do karát nahral súťažiacemu aj kat. „Večer mohla byť na izbe, dnes to ešte nebude,” poznamenal na margo Štefanovho speváckeho výkonu líder kapely Team s odporučením, aby sa do budúceho kola zlepšil.

VIDEO: Ewa Farna balí súťažiaceho v SuperStar

Zamilovana Eva

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu