Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Járovej malér kvôli nahote: Týmto telom pobúrila Arabov!

Andrea Járová sa v Dubaji postarala o rozruch. Zobraziť galériu (5)
Andrea Járová sa v Dubaji postarala o rozruch.

DUBAJ – Príliš sexi! Andrea Járová (28) sa nedávno vrátila zo slnečného Dubaja. Bývalá playmate tam absolvovala dovolenku spojenú s fotením módneho editoriálu. Pobyt v exotickej krajine však nedopadol úplne podľa jej predstáv - spôsobila tam viac rozruchu než čakala. Miestni obyvatelia boli totiž pri pohľade na telo sexi blondínky poriadne pobúrení, no zároveň aj veľmi dotieraví.

Užila si teplo a exotiku! Playmate Andrea Járová sa nikdy netajila tým, že jej chladné počasie a mínusové teploty nie sú príliš po chuti. V čase, keď väčšinu Slovenska pokrýva sneh, si preto veľmi rada odbehne na dovolenku do niektorej z teplejších krajín. Naposledy si vychutnávala hrejivé slnečné lúče v Dubaji, odkiaľ sa vrátila len pred pár dňami.

Ako nám Andrea v súvislosti s pobytom v exotickej krajine prezradila, relax spojila s návštevou svojej známej a taktiež aj s prácou. „Bola som tam pozrieť moju kamarátku a modelku Lenku Josefiovú, s ktorou sme nafotili aj editoriál so známym fotografom Addym,“ povedala nám o dovolenke blondínka.

Fotenie dvoch krások však nemalo celkom hladký priebeh. „Dubaj je veľmi striktnou krajinou, takže sme mali problém fotiť na pláži len v plavkách. Navyše sme obidve blondíny a fotograf mal čo robiť, aby odohnal zvedavcov,“ prezradila s úsmevom Járová. „Niektoré zábery sme preto museli dorábať v štúdiu,“ dodala na adresu neľahkých podmienok.

Andrea Járová spôsobila rozruch touto sexi postavičkou.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Járová spôsobila rozruch touto sexi postavičkou.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu