Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smatanová sa nezdá: Intímnosti so ženáčom!

Zuzana Smatanová a Marko Igonda si zahrali manželov. Nevyhli sa ani intímnejším scénam. Zobraziť galériu (9)
Zuzana Smatanová a Marko Igonda si zahrali manželov. Nevyhli sa ani intímnejším scénam.

ŠAĽA – Kto by to bol na ňu povedal?! Zuzana Smatanová (28) je známa tým, že patrí skôr ku konzervatívnejším typom ľudí. Preto je prekvapivé, do čoho sa nechala navliecť pri príležitosti nakrúcania videoklipu ku svojej novej skladbe. Speváčka totiž stvárnila jemne milostné scény, ktoré boli plné vášne a nehy. Zaujímavosťou je, že radovánky si brunetka užívala so ženáčom Markom Igondom (38).

Takúto ju nepoznáme! Aj keď sa Zuzana Smatanová živí ako speváčka, nie je jej cudzia ani sféra herectva. Svedčí o tom aj jej najnovší klip k titulnej piesni pripravovanej drámy s názvom Miluj ma alebo odíď. Film vykresľuje milenecký trojuholník plný lásky, nenávisti a príťažlivosti. Viacero podobných emócii sa preto objavilo aj vo videoklipe.

„Spoločne s Markom sme si zahrali manželov, ktorí medzi sebou vedú tiché rozhovory a opäť si k sebe hľadajú cestu. Máme svoje dva svety. V tom jeho ja bojujem oňho, ale on ma odmieta a v tom mojom je to naopak. Sú tam akoby tiché hádky, výčitky, sklamania, udobrovania a nakoniec si k sebe nájdeme cestu,“ povedala na margo počinu speváčka.

Súčasťou hudobného videa sú aj scény, pri ktorých sa obaja aktéri ocitli na drevenej podlahe a ležali pri tom jeden na druhom. „Bola to moja prvá skúsenosť nakrúcať pred kamerami vzťah a niečo tak osobné... Ale Marko je výborný herec a profesionál, tak si myslím, že sme to zvládli,“ dodala Smatanová.

V spomínanom videoklipe sa popri Smatanovej a Igondovi mihne aj hercova dcérka Maruška. Okrem toho sa vo videu objavia aj samotné zábery z filmu, ktorý sa už začiatkom roka dostane do kín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu