Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozvod Mojsejovcov po 10 rokoch: Za 20 minút bolo po všetkom!

Nora a Braňo sa k sebe na súde správali ako dvaja cudzí ľudia. Zobraziť galériu (18)
Nora a Braňo sa k sebe na súde správali ako dvaja cudzí ľudia. (Zdroj: Miro Vacula)

KOŠICE - Koniec po desiatich rokoch! Manželstvo Nory (54) a Braňa (44) Mojsejovcov je odteraz minulosťou. Dnes krátko po 11:30 totiž Okresný súd v Košiciach rozviedol kontroverznú dvojicu. Pojednávanie prebiehalo za prítomnosti oboch zúčastnených a malo relatívne veľmi krátky priebeh.

Napriek tomu, že Nora Mojsejová už viackrát uvažovala o rozvode, až teraz bolo jej rozhodnutie definitívne. Ako sama priznala, zvládať Braňove alkoholické excesy bolo pre ňu už viac než náročné. „Je v záujme nás oboch, aby to bolo čo najskôr uzavreté,“ povedala pre topky.sk na margo rozvodu zhruba pred mesiacom. Už vtedy nám tvrdila, že sa pojednávania určite zúčastní.

Ako prvý prišiel na rozvod Braňo, dorazil zhruba o 20 minút skôr. Bol čerstvo oholený, s vlasmi uviazanými do chvosta. O niekoľko minút na to prišla v sprievode svojej kamarátky aj Nora. Obaja sa k sebe správali ako cudzí ľudia. Nepozdravili sa a kým čakali na predvolanie, sedeli na chodbe otočení k sebe chrbtom.

Nore pred pojednávaním nebolo príliš do reči. „Až potom sa vyjadrím,“ reagovala blondínka. Braňo bol o čosi zhovorčivejší. „Je mi to ľúto. Život však prináša i takéto situácie. Boli sme spolu 10 rokov. Na veľa zlého sa zabudlo, dobré vo mne ostáva,“ poznamenal smutne hudobník, ktorý obrúčku na prste nenosí už zhruba dva roky. „Má ju Nora,“ vysvetlil nám.

Keďže manželia nemali spolu žiadne deti a boli majetkovo vysporiadaní, súdu nič nebránilo v tom, aby ich rozviedol. Pojednávanie prebehlo bez účasti verejnosti. Po asi 20 minútach vyšli Mojsejovci von už ako slobodní ľudia a spokojne sa usmievali. Tentokrát však nebolo do reči Braňovi, ktorý rýchlo odkráčal preč. Nora sa však svojimi pocitmi netajila. „Odľahlo mi. Dnešným dňom sme rozvedení, pretože obaja sme sa vzdali odvolania,“ poznamenala podnikateľka. Rozsudok je teda právoplatný.

Vzťah Mojsejovcov sa riešil na súde vôbec po prvýkrát. Blondínka síce už v minulosti zvažovala, že sa nechá s hudobníkom rozviesť, doteraz sa ním však vždy nechala obmäkčiť. Prvá partnerská kríza sa v ich vzťahu objavila len rok po svadbe. Slovo rozvod sa v ich domácnosti skloňovalo aj v novembri 2009. Aj o rok nato už podnikateľka nechcela mať s nenapraviteľným Mojsejom nič spoločné. Kvôli zhoršenému zdravotnému stavu si to však na prekvapenie všetkých znovu rozmyslela. Po tom, čo si koncom apríla tohto roka Braňo opätovne vyrobil problémy so zákonom, Nora sa s ním rozhodla definitívne skoncovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu