Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zvrat vo vyhadzove Farkašovského: O tomto sa mu ani nesnívalo!

Karol Farkašovský má podľa všetkého dôvod na úsmev. Zobraziť galériu (4)
Karol Farkašovský má podľa všetkého dôvod na úsmev.

BRATISLAVA - Ako sa zdá, bez roboty nezostane! Vyhadzov Karola Farkašovského (56) z Markízy vyvolal medzi televíznym divákmi búrlivú vlnu diskusií. Podľa názoru mnohých totiž seriózny moderátor na obraz určite patrí. Zrejme aj preto má spravodajca iba dva týždne po výpovedi na dosah lukratívne miestečko. Šanca na zisk atraktívneho džobu prichádza naozaj nečakane.

Smútok vystrieda radosť? Karol Farkašovský sa po odchode z Markízy netajil tým, že ho vzniknutá situácia mrzí. „Žiaľ, musím konštatovať, že profesionalita sa v dnešnej dobe málokde cení. Predpokladal som, že spravodajstvo potrebuje ľudí, ktorí sú jednak lojálni a jednak sa snažia robiť prácu profesionálne – nemajú za sebou aféry, kauzy a podobné veci,“ povedal nám po vyhadzove z televízie moderátor.  V danej chvíli si zrejme neuvedomoval, že to s ním nie je až také zlé, ako to na prvý pohľad vyzeralo.

Podľa našich informácií by totiž po bývalom markizákovi rada chňapla konkurencia. Jojka totiž už dlhšiu dobu intenzívne pracuje na prípravách novej televíznej stanice, ktorú spustí v priebehu pár mesiacov. A keďže bude programová štruktúra zameraná primárne na spravodajstvo, horúcim kandidátom na moderátorský post je aj Karol Farkašovský.

„Pre novú televíznu stanicu budeme náš spravodajský tím určite rozširovať. Stavať pri tom budeme aj na skúsených profesionáloch. O konkrétnych menách je však zatiaľ predčasné hovoriť,“ reagoval hovorca Jojky Jozef Gogola, keď sme sa ho spýtali na možnosť angažovať práve bývalú tvár Markízy. 

V súvislosti s touto témou sme oslovili samotného moderátora. Ten sa vyjadril pomerne neurčito. No v prípade, že by prišla reálna ponuka, tak by sa jej s najväčšou pravdepodobnosťou nebránil. „Nápad to nie je zlý, ale to, čo som o tom počul, je zatiaľ príliš málo na uvažovanie. Určujúce by v tomto boli samozrejme podmienky,“  komentoval možnosť zamestnať sa u konkurencie Farkašovský. 

Nová stanica Jojky bude primárne zameraná na spravodajstvo, dokumenty a lifestyle. Kompetentní sa netaja tým, že siahnu po skúsených profesionáloch z mediálnej brandže. Štart televízie je naplánovaný na marec 2013.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu