Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Len pre silné žalúdky: Čurko to v Partičke prehnal holým zadkom!

Marián Čurko šokoval divákov aj účinkujúcich hercov v českej Partičke. Zobraziť galériu (8)
Marián Čurko šokoval divákov aj účinkujúcich hercov v českej Partičke.

BRATISLAVA - Exhibicionista! Marián Čurko (38) v programe Partička vždy vystupuje v nejakom kostýme. Všetci si na to v podstate už zvykli. V českej verzii zábavnej relácie sa však hudobníkovi predsa len ešte podarilo šokovať svojich kolegov aj divákov. Na javisku sa totiž ukázal v takzvaných Borat plavkách, ktoré sú poriadne odvážne. Nečudo, že publikum a aj herci boli značne zaskočení.

Veľké šťastie! Tým, že program Partička vysiela česká Prima až po 22.00, nie je Marián Čurko takmer ničím limitovaný pri výbere svojich kostýmov. „Voľba je v podstate čisto na ňom. Je tam síce nejaké schvaľovanie, ale je to Mariánova invencia a jeho vklad do šou,” priblížil nám scenárista Dano Dangl postup pri riešení otázky vhodného oblečenia.

Práve on v pondelkovej epizóde českej verzie zábavného programu upozornil na to, že Čurko skrýva pod bielym županom takzvané Borat plavky. Následne hudobníka vyzval, aby v nich ukázal divákom i hercom svoje telo. Na účinkujúcich bolo v tej chvíli vidieť poriadny šok, pretože tento typ kúpacieho úboru je viac než úsporný. 

Nakoniec sa však humoristi rozhodli zakomponovať exhibicionistického Slováka aj do jednej zo svojich scénok. To však netušili, že uvidia viac, než chceli. Čurkovo zohýbanie po župan pohodený na zemi im totiž poskytlo pohľad na jeho odhalený zadok. Topky.sk preto zisťovali u Dangla, či sa mu to už nezdalo byť na hrane toho, čo patrí do televízie. „Zdalo,” priznal stručne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu