Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bolestné tajomstvo Karola Poláka: Vieme, čo roky skrýval pred verejnosťou!

Karol Polák doteraz skrýval rodinné trápenie. Zobraziť galériu (5)
Karol Polák doteraz skrýval rodinné trápenie.

BRATISLAVA - Rodinné problémy! Športový komentátor Karol Polák (78) je vo veku, kedy by si mohol pokojne užívať dôchodok s vnúčatami. Bohužiaľ, takáto idylka sa v jeho prípade nekoná. Po rozvode jeho syna Karola Poláka ml. (48) totiž prišiel o svoju vnučku. Tú nevidel už desať rokov. O svojom trápení nikdy na verejnosti nehovoril. Spomienka na túto stratu je o to bolestnejšia, že v deň, keď s nami komunikoval, oslavovala 18 rokov.

Trápi sa! November je pre Karola Poláka nešťastným mesiacom. Najprv sa dozvedel o smrti svojho dobrého známeho - herca Eduarda Bindasa (†86), a potom jeho vnučka Pamela oslavovala osemnáste narodeniny. Hoci s druhým prípadom sa automaticky spája pozitívna emócia, nie je tomu tak. Pre športového komentátora bol práve vnučkin deň D bolestný.

Problém je v tom, že po ukončení manželstva jeho syna sa rodinné vzťahy naštrbili. „Po rozvode sa jeho exmanželka znovu vydala a odizolovala od nás vnučku, zakázala jej kontakt s nami. Pamelu som naozaj miloval,” zveril sa nám fenomenálny športový komentátor. „Predtým sme chodili spolu do Tatier, na kúpalisko. Ja som ju učil plávať,” povzdychol si pri spomienke na šťastnú minulosť.

Dnes Polák ani nevie, ako malé dievčatko vyrástlo a ako teraz vyzerá. „Nevidel som ju desať rokov. Možno študuje v Bratislave a možno ju aj stretávam a ani o tom neviem,” povedal nám nešťastným hlasom. A nevidí veľkú nádej, že by sa na tom mohlo niečo zmeniť. Samotný Polák je pritom tiež rozvedený. Z prvého manželstva má dcéru Vieru, so súčasnou ženou Evou spomínaného syna Karola. V decembri komentátor oslávi už 50. výročie svojej druhej svadby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu