Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z Mirgovej umelá topmodelka: Brutálny zásah do vizáže!

Dominika Mirgová v realite a po grafickom vylepšení. Zobraziť galériu (16)
Dominika Mirgová v realite a po grafickom vylepšení. (Zdroj: foto. archiv dm, foto a video.sk)

BRATISLAVA - Speváčka Dominika Mirgová (20) sa za pomoci retuše premení v jej novom klipe Labuť na hotovú topmodelku. Zo zásahov grafika bola brunetka najprv v šoku, potom sa nad to povzniesla. Vo videu sa snaží poukázať na to, že nie je dôležitá vonkajšia, ale vnútorná krása.

Ruky odborníkov dokážu urobiť s vizuálnymi chybičkami krásy naozaj divy. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila aj známa speváčka Dominika Mirgová. Tá sa totiž pri tvorbe nového videoklipu Labuť zmenila na nespoznanie. O prirodzenej vizáži však nemôže byť ani reči. 

Speváčka stvárňuje "obeť" dnešnej módy dokonalých žien na titulných stránkach časopisov. Fiktívny magazín zdobia rôzne bulvárne titulky, pričom niektoré pochádzajú aj z článkov z topiek: "Mirgová značne pribrala, Dominika čo tie faldíky?!" alebo "Módne (s)hity: Obliekla sa do plachty!"

Keď speváčka videla svoju graficky vylepšenú tvár, zostala prekvapená. „Úplne som sa vydesila. Toto nie som ja, znela jej prvá reakcia. Spočiatku nechcela, aby bol takýto záber použitý, no nakoniec sa nechala presvedčiť. „Bola som zhrozená, no myslím si, že k celému konceptu videa sa to hodí. Pesnička je o tom, že každý sa má mať rád taký, aký je. Nemá sa nechať ovplyvniť názormi iných,“ objasnila námet hudobného počinu.

Ako Dominika tvrdí, so svojou vizážou je spokojná, hoci pribrala pár kíl. Hýbem sa menej ako predtým. No nezbláznim sa z toho. Som zdravá a šťastná. To je podstatné. Vnútorná krása je oveľa dôležitejšia, lebo vyžaruje navonok. Presne o tom je aj videoklip a skladba Labuť. Kto si ho pozrie, pochopí,“  uzavrela tému Mirgová.

Prečítajte si: Dominika Mirgová je nominovaná na európsku cenu

VIDEO: Pozrite si klip Dominiky Mirgovej k piesni Labuť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu